Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokroootka89

Obrzezany penis Pomóżcie Kobitki

Polecane posty

Gość Stokroootka89

Mój pierwszy i jedyny do tej pory (i mam nadzieję, że tak pozostanie) partner, ma obrzezanego penisa. Zabiegowi był poddany w wieku kilkunastu lat, ze względów medycznych. Powiedzcie mi dziewczyny, czy taki penis daje więcej przyjemności podczas stosunku, czy mniej niż nieobrzezany? Który bardziej Wam się podoba? Jakie są Wasze odczucia, bo na necie z różnymi opiniami się spotkałam, a nie mam zamiaru "próbować" z nieobrzezanym - pytam z czystej ciekawości :)

Gość gość
Przyjemność podczas stosunku daje super kochanek. Penis obrzezany czy nie, nie ma tu znaczenia. bylam z jednym obrzezanym to fakt mogl dlugo wytrzymać.

Gość Jeremiasz
obrzezany ble fuj

Gość gość
obrzezanie sprzyja higienie, i podobno facet lepiej sie kontroluje i dluzej moze. ja bym chcila by moj slubny byl obrzezany ze wzgledow czysto estetycznych

Gość gość
obrzezanie jest chore :O religia z ludzi robi wstrętnych głupoli :D

Gość Stokroootka89
Dziękuję dziewczyny, bardzo mi pomogłyście. O higienie wiem - nawet po całym dniu nie czułam od niego przykrego zapachu (myje się raz dziennie), natomiast bardziej chodziło mi o wrażenia podczas samego seksu - wydawało mi się, że jeśli penis jest pozbawiony napletka, to bardziej czuć jego ruchy w pochwie, niż ruchy nieobrzezanego, ale chyba się mylę. gość 12:22 - w tę stronę zawsze możecie pójść, namów ślubnego i do dzieła :) mnie osobiście podoba się ta główka ciągle na wierzchu - nawet kiedy jest "spokojny" mam do niej doskonały dostęp

Gość gość
glupoli dlatego ze nie mozna sobie juz posmyrac skora?

Gość gość
dokladnie, ten flak nad..jest obrzydliwy

Gość gość
nie dlatego, każde okaleczenie dla fiubździu jest chore :) rozumiem, czasami zabieg usunięcia części jest niezbędny, ale z powodów religijnych??! :D równie dobrze mogliby sobie ucinać dłonie na wstępie tudzież głowy :O

Gość CzarnookaWyrocznia
No i zleciało się stado maniakalno-depresjnych desperatów-ortodoksów widzących na jedno oko obrzezanie dla religii, a na drugie obrzezanie od fju bździu ;) Moim skromnym zdaniem z obrzezanym można sporo więcej, niż z nieobrzezanym, ale obrzezania ot tak nie polecam jedynie ze względu na ból towarzyszący podczas zabiegu oraz ewentualne komplikacje i powikłania. Sądzę, że nie warto ryzykować zdrowia, czy nawet życia dla przyjemniejszego widoku, czy chwil zabaw...

Gość gość
jaka ortodoksja? zwykłe racjonalne myślenie :D