Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadek? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym facetem. Wczoraj wieczorem się z nim spotkałam, a za jakieś dwie godziny jak poszedł tzn ok 23 napisał do mnie jego znajomy co słychac ,który kiedys mnie podrywał ,ale nie miałam z nim kontaktu od kilku lat. Myslicie ,że poprosił go żeby do mnie napisał żeby mnie wypróbować?Nie odpisałam mu na wszelki wypadek. gdyby to byla proba...

Gość gość
kto normalny piesze o 23 :O

Gość gość
idiotką jesteś a co to nie można kurtuazyjnie i gzrecznie odpowiedziec na wiadomosć nie wiedziałam że odpowiadanie na smsa jak przystało na kulturalnego człowieka to jakieś wykroczenie przeciwko nowemu związkowi nie jesteś normalna

Gość gość
No zbyt kulturalnie ,ale nie ważne, w każdym razie myslicie ,że to taki zbieg okoliczności, że gość nie odzywał się do mnie kilka lat ,a potem nagle pisze tego samego wieczora?

Gość gość
Nie wykroczenie, ale na tamtym koledze i tak mi nie zalezy ,poza tym napisał późno no i kiedyś do mnie zarywał więc się obawiałam ,że jak mu odpiszę nawet po koleżensku, a to była proba to ten z ktorym sie spotykam moglby pomyslec ,że jednak jestem zainteresowana tamtym... A może to był zbieg okoliczności? ale wydaje mi się to dziwne bo od kilku lat nie mielismy kontaku ,a tu nagle...

alez ty masz problemy, napisz mu lub powiedz to co nam tu mowisz i po sprawie, a nie robisz z igly widly ze az smieszy,