Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy buty glany sa juz niemodne czy serio w zimie nie mozna w nich chodzic

Polecane posty

Gość gość

czy buty glany sa juz niemodne czy serio w zimie nie mozna w nich chodzic

Gość gość
⚽️♡

Gość gość
a glany kiedykolwiek prócz lat 90 były jakoś modne? ja nie chodze bo mam meeega brudne i nie chce mi się ich wyczyścić, ale tak to na zimę są fajne :) może niekoniecznie do głebokiego śniegu :D

Gość gość
w zeszłym roku wszyscy nosili buty podobne do glanów/glany. Nosić spokojnie możesz.

Gość gość
ja chodze glanach bo lubie i hooy mnie to obchodzi czy sa modne czy nie

Gość gość
nie wyobrazam sobie zeby taki ktos kto wyklada na uczelni czy jest lekarzem nosil glany

Gość gość
to teraz rozmawiamy o granicach Twojej wyobraźni czy o tym czy w zimie da się chodzić w glanach? bo wybacz, ale to co Ty sobie wyobrażasz nie ma najmniejszego znaczenia

Gość gość
to dziwna jesteś, bo akurat kto jak kto ale wykładowcy mają najdziwniejsze pomysły jeżeli o strój chodzi...podobnie lekarze.

Gość gość
a widzieliscie kiedys super przystojniaka i elegancika w glanach??

Gość gość
przystojniaka tak, elegancik - nie, a przynajmniej nie w momencie noszenia glanów. ;)

Gość gość
tobie się wydaje, że ludzie cały czas chodzą pod krawatem?

Gość gość
zależy jaki kto ma styl... kafeterianki mają jeden wspólny?

Gość gość
Oczywiście, że nie, poza tym styl się zmienia w zależności od okazji.

Gość gość24
Glany... Moim zdaniem trzeba mieć taki "styl". Muszą się takie buty widzieć, podobać. Mnie podobały się zawsze, już jako gówniara o nich marzyłam, ale byłam za "cienka" do nich ;) i ostatecznie i tak kupiłam je w wieku jakiś 15-16 lat. Tak mija z 10 lat odkąd zapieprzam w drugiej parze prawie wszędzie. To jest ogólnie duży wydatek dla przeciętnego kowalskiego, żeby tak sobie je kupić i wywalić w kąt czy na śmietnik. Widzę, że faktycznie w sezonie jesień/zima glanowcy się wylęgają. Odpowiedź na pytanie z tytułu "czy serio w zimie nie mozna w nich chodzic": Nikt ci nie zabroni. Nie są to jednak buty na śnieg, na mega mróz. Nie są to buty ciepłe i lepiej sobie na mrozy skombinować normalne buty, kozaki niż glany. Od podeszwy i noska ciągnie mega zimno. To apropo jakby ktoś się przymierzał na kupno zimowego obuwia. Niestety nadal wielu kieruje się głupimi stereotypami, że jak XYZ, glany, to brud czy jakiś pancur, ćpun. O dziwo, wielu ludzi, wiem że są nauczyciele, którzy noszą glany okazują się bardzo spoko ludźmi w porównaniu z tymi chodzącymi z zaciśniętymi pośladami pod krawacikiem :). A, dzięki za temat, przypomniało mi się, że mam wypastować glany :P

Glany sa ponadczasowe. Oczywiscie jak ktos ma styl ciekawy. nie ubierzesz np. glanow do dresu albo rozowej mini. Ale generalnie glany to klasy jak chanelka czy parka.

Gość gość
to ostatnie porównanie zabawne, ale w sumie prawda :D