Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz jest bi...

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej, POMOCY

Gość gość
To ma gościu zycie erotyczne urozmaicone:-) Jak to odkrylas???

Gość gość
Wiem ze moj maz spotyka sie z facetami tylko i wylacznie dla seksu, kocham go i nie chce sie rozstac. Powinnam to zaakceptowac? To nie prowokacja!!! Daje slwo! Rece mi opadaja, widzialam w jego tel sms od innych facetow i rachunek za gigolo w banku.

Gość gość
urządź sobie trójkąt stały. i ty będziesz zadowolona i on.

Gość gość
Wlasciwie to nie wiem, desperacja.... Nadal nie moge uwierzyc w to co widzialam. On sie wypiera i mowi ze to byly zarty!!

Gość gość
to masz peszka, bo 99% bi to krypto-geje :D

Gość gość
Czyli ja to tak zwana ,,przykrywka,,?

Gość gość
Oklamal cie boleśnie chyba tylko rozwod.

Gość gość
Kiedy ja nie chce rozwodu... Kocham go, jest wspailym ojcem i mezem (mimi wszystko)... Wyc mi sie chce!

Gość gość
Znajdz sobie kochanka i będzie dobry układ :-)

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego tak wiele kobiet daje partnerom przyzwolenie na zdrady. Kiedy kobieta zdradzi mezczyzne, ten, mimo, ze jest zakochany, zwykle odchodzi. Ja tez jestem bi. Troche nietypowym, bo monogamista. Nie jest problemem ze Twoj maz jest bi, a ze jest zdradzajacym chu... Wspolczuje Ci, ale nie rozumiem czemu chcesz trwac w tym zaklamanym malzenstwie. To grozi nie tylko Twemu zyciu, ale i zdrowiu. Jesli mial wielu parterow i nie zabezpieczal sie...

"Nie jest problemem ze Twoj maz jest bi, a ze jest zdradzajacym chu..." o właśnie zgadzam się z tym. To że jest bi nie znaczy że z facetami może ile chce bo to to samo jakby cię zdradzał z kobietą.

Gość gość
Tego sie wiec wlasnie boje... Kupa mysli mi przez glowe przechodzi... HIV etc...

Gość gość
Z kobieta jakos by mi przez gardlo przeszlo, a tego (jestem nadmiar wyrozumiala i tolerancyjna) nie potrafi.

Gość gość
potrafie

Glupia jestes i tyle w temacie. Ja bym zazadala wyjasnien, zrobila awanture a nie plakala po forum ze on taki kochany i dobry tylko lubi czasem faceta w tylek posuwac albo co gorsza sam byc posuwanym....rozwiodlabym sie w cholere.

Gość gość
MorticiaAddams9 Tak tez zrobilam, ale on sie wszystkiego wypiera, juz sama nie wiem w co ma wierzyc... Zdaje sobie sprawe z tego ze to tyulko glupie forum, ale rozmowa dodaje mi otuchy...

Gość gość
To naprawde straszne. Ci wszyscy zonaci biseksi w knajpkach dla pedalow. Moj przyjaciel (idiota) zakochal sie w takim. W ogole knajpki dla pedalow sa straszne.

Gość gość
Ja nie dyskryminuje homoseksualzmu... Boli mnie to, ze on sie nie potrafi okreslic. Co ja powiem dziecia? Tata ma przyjaciela?

Gość gość
To ze biseksualista nie znaczy ze sie nie umie okreslic. Czemu tak sadzisz?

Ja bym z takim juz nie spala ani nic. Nie sadze aby to byly zarty. hetero raczej nie robi sobie jaj z nikim na takie tematy bo go zwyczajnie to brzydzi.

Gość gość
To ze zaden zart jest zdaje sobie z tego pelni sprawe... Odnosnie okreslic sie, koko wybieram? Nie tylko zwyczajny poped a ludzkie uczucie!

Gość gość
Moim zdaniem chyba dosc jasno pokazal. On chcialby miec zone, dziecko i kochankow na boku. Wiec czemu sadzisz ze jest niezdecydowany?

Gość gość
halo autorko i co postanowiłaś? śledze temat bo ja mam podobna sytuacje i też jestem w kropce