Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażają mnie święta z moją bratową

Polecane posty

Gość gość

dziewcyzny nie narzekajcie na swoje bratowe czy szwagierki, cieszcie się, że nie macie w rodzinie takiego "ideału jak ja":O Moja bratowa to typowy ideał, sama wszystko robi w domu, taka perfekcyjna pani domu. Bratanka kamriła do 5 roku życia piersią, bratanice też wciąż karmi mimo, ze ma 3 lata, oczywiście nosi pieluchę, bo moja bratowa twierdzi, że dziecko samo się odstawi, bratanek do dziś by pewnie robił w pieluchy gdyby nie brat. Ogólnie jej życie to kuchnia i dzieci, ciągle wymyśla jakieś eko wariactwa, poza tym i dziećmi nic jej nie interesuje. Każde spotkanie z nią to koszmar, poucza we wszystkim i ciągle podkreśla jaka to jest idealna. Kobieta koszmar, szkoda tylko, że o siebie zadbać nie potrafi. Mój brat ma kogoś i wiem o tym na pewno. Sczerze mówiąc to mu się nie dziwię. Tylko te święta i wysłuchiwanie co to ona nie upiekła, nie zrobiła, jak to się poświęca. Na samą myśl mam mdłości:O

Gość gośćtratata
przybij piątkę, na szczęście ja nie muszę spędzać z nią świąt. jak bym musiała to bym chyba wzięła głupiego jasia.

Gość gość
Czy ci placa za siedzenie na kafe i zakladanie glupich tematow? Mam wrazenie ze to jedna i ta sama osoba siedzie i hejtuje karmiace zdrowo matki. Ponioslas porazke w karmieniu piersia i w taki sposob odreagowywujesz? Ogarnij sie. 0/10 za prowo