Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam dobre cisnienie ??

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio czuje sie strasznie słabo....... zmierzyłam sobie ciśnienie po krzątaninie po kuchni i mam 114 /77 i puls 97 dobre ?

Gość gość
Zapewne jesteś osobą młodą ciśnienie masź dobre.

Gość renatapol
Wiem że tato to sobie ciśnienie mierzy już jakoś od roku automatem Senior. Ja go zamawiałam przez internet bo akurat była promocja, jak na tej klasy ciśnieniomierz to jakoś super dużo nie kosztuje nawet bez promo.

Gość gość
Ino zegarowe

Gość gość
Nie uciska ręki specjalnie mocno cisnieniomierz Senior, pod tym względem to najbardziej delikatny automat jaki miałam.

Gość gość
Puls 97 to chyba mierzony po ogromnym wysiłku. U mnie puls to często równe 60 ale zdarza się i niższy.

Gość gość
Teraz mierzymy ciśnienie przez Simple i fajnie to wychodzi, jest szybko, bez zakłóceń w badaniach wyniki wychodzą takie jakie faktycznie są.

Gość gość
Ciekawym wynalazkiem jest SmartCardio Sanity bo nie ma tu kabla, mankiet jest od razu z samym aparatem złączony mi to bardzo odpowiada!

Gość gość
Takim dość poręcznym małym aparatem będzie Simple Sanity, mam go już prawie rok i jeszcze się nic nie schrzaniło ;P

Gość gość
W bardzo dobrej jakośći jest Simple Sanity, ja go kupowałam też z tego względu że często ciśnieniomierz zabieram do lekarza a ten jest mały lekki, mobilny dość

Gość gość
Zdecydowałam się kupić model Simple i jak na razie bada rzeczywiście szybko i przy tym dokładnie, urządzenie jest testowane klinicznie, nie jest to chińska zabawka jakich sporo w sklepach.

Gość gość
Polecam Simple to była dobra decyzja żeby wziąć akurat ten model. Miałam kilka innych na oku ale tu spodobał mi się wyświetlacz dłuższa gwarancja i ostatnia kwestia że to polska marka Sanity a nie jakiś sprzęt niewiadomego pochodzenia wyprodukowany gdzieś w Tajpej czy w innym kraju trzeciego świata.