Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli macie ciągle infekcje pochwy, róbcie badania na choroby weneryczne

Polecane posty

Gość gość

To ja przez 1,5 roku co miesiąc wracałam do ginekologa bo nie mogliśmy doleczyć infekcji pochwy a teraz po wydaniu grubej kasy, stosowaniu drogich leków, badań cytologii i wymazów. Co kosztowało mnie wszytsko jakies 1300 zł, okazało się że mam wenerę. Przestrzegam wszystkie kobiety z podobnymi problemami, bo ostatecznie to ja musiałam zasugerować lekarzowi że to może ten powód. Takich oto mamy lekarzy:-( A ja leczyłam się u dwóch. Mam już tu jeden topik ale chciałam pomóc tym kobietom które ciagle leczą się na infekcje czy grzybice a mogą mieć weneryczną chorobę.

Gość gość
A pierwsza pani doktor to już przeszła samą siebie bo gdy wróciłam do niej po raz 4-ty i po wymazie z którego nic nie wynikało powiedziała mi że to pewnie taka moja uroda lub uczulenie na proszek lub mydło:-D Także mogłabym chodzić z tym syfem do usranej śmierci bo po jej słowach mogłam dać sobie spokój z leczeniem. Nawet jej przez móżdżek nie przeszło ze to może być coś powazneijszego.

Gość gość
Ja na grzyba juz 4 lata sie lecze a wystapilo to u mnie po moim pierwszym razie i do tego ostre zapalenie pecherza ze nie moglam na nogach ustac