Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Hejka, rozstałem się z dziewczyną ostatnio, ona w sumie mnie zostawiła i zaczęła się spotykać z gościem który... hmm... delikatnie mówiąc nie koniecznie dba o higienę osobistą, jest baaardzo głupi, nikt go w pracy nie lubi i nie ma znajomych oraz ćpa i też kradł wszyscy to mówią a ona jakby ślepo w niego zapatrzona, ale mi jej szkoda, bo zmarnuje sobie życie, szczególnie , że jakiś czas temu wyciągała swoją przyjaciółkę z identycznej sytuacji... a teraz próbuje zrobić ten błąd... a on słynie z tego , że zalicza babki i się rozstają, bo albo żadna z nim nie wytrzymuje przez to kim jest, albo się nimi nudzi... czy dać jej zrobić ten błąd i przez resztę życia pałować się z tym , że się jej nie pomogło... a ona zrobiła błąd swojego życia i będzie go żałować bardzo...? co uważacie ? pomoże w ogóle ktoś? od razu mówię, że nie liczę na to , że ona do mnie wróci... chce jej po prostu pomóc...

Gość gość
odpowie ktoś coś? doradzi coś? proszę

Gość gość
To jej sprawa. Może ja ciagnie do takich facetów. Dostanie po tylku to się nauczy.

Gość gość
A ja ją ciągle kocham... chyba najlepiej zrobię jak nie będę się kontaktować. .. pokaże ze umiem żyć bez niej... i bawię się dobrze... i może będzie chciała do mnie wrócić ?