Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udało wam się znaleźć przyjaciół?

Polecane posty

Gość gość

Samotność to coś strasznego. Życie toczy się zupełnie inaczej, gdy ma się znajomych. Zaczęłam szukać na różnych forach osób z mojego miasta z podobnym problemem. Czy to nie idiotyczne? Czy to ma sens? Chcę zmienić coś w końcu w swoim życiu. Mam dość samotności.

Gość gość
Nie znajdziesz. Polacy są wychowywani na egoistow od kołyski. Moje najlepsze,ja mam racje inne racje są nieważne, jak mam najlepszy gust, najlepiej się znam na wszystkim, pieniędzy się nie pożycza nikomu , swoje problemy naprawiają sam, masz ze mną iść na piwko i zabawiać mnie bo mi się nudzi

Gość gość
A baby są najgorsze. Ostatnio weszlam na filmweb i czytam co pisza o pięknej i dobrej aktorce. A to ma garba, a to zmarszczke, a to zrobiła karierę przez łóżko, to ma ładne ale to ma brzydkie. Ludzie są niewyobrażalnie puści a laski to chyba oglądają filmy po to żeby się porównać do aktorek

Gość gość
znalazłam dwie osoby z mojego miasta, które chcą poznać nowe osoby. Już napisałam do nich, zobaczymy. Nie poddam się, przejrzę każdą stronę, bez znajomych usycham, nie lubię być sama.

Gość gość
Z jakiego miasta jesteś ?

Gość gość
nie sądzę, żeby tu ktoś bywał z mojego miasta. Jestem z woj. mazowieckiego.

Gość gość
Faktycznie jestem z zachodniopomorskiego. Jak jesteś z Warszawy to masz fajnie bo Warszawa to ładne miasto jeździ pędolino i macie dwa lotniska.

Gość gość
nie, jestem z mniejszego miasta, do Warszawy mam dwie godziny samochodem. To nie jest tak, że w ogóle nie mam znajomych. Mam koleżanki ale one założyły już rodziny i mieszkają daleko. A ja siedzę sama w domu i marnuję młodość. Nie poddam się, koniec lamentowania, płakania w samotności.

Gość gość
Około dwie godziny samochodem mam do Berlina. Uwaźam źe w źyciu osiągają sukces tylko wytrwali. Czy moźe masz psa pytam bo ja co prawda nie mam ale lubie psiaki.

Gość gość
czy mogłabyś podać nazwy tych stron to zajrzę ?

Gość gość
Przepraszam ale nie rozumiem.

Gość gość
zwyczajnie, nazwy for, forum o nazwie takiej, następne o nazwie takiej itd. już rozumiesz ?

Gość gość
Autorko, gratuluję determinacji w poszukiwaniu przyjaciół. Ja znalazlam jedną przyjaciólkę na kursie tańca towarzyskiego, drugą poznalam przypadkowo, jej syn zalatwil mi brakujace przy malowaniu opakowanie farby, poprosił matkę, ona mi tę farbę podrzuciła, zaczęłysmy-obce osoby- rozmawiac, i juz 5 lat się przyjaznimy:) Nie poddawaj się miła Autorko, szukaj, a wierzę, ze znajdziesz:) Pozdrawiam. urszak

Gość gość
Dziękuję, przyjaźń to wspaniała sprawa. Co do moich poszukiwań to na razie na dwóch portalach, wizażu i netkobiety. (Znam słowo forum, ktoś próbował zrobić ze mnie idiotkę).