Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki człowiek jest głupi jak się zakocha, nie wiem jak mogłam być taką idiotką

Polecane posty

Gość gość

Byłam jak nawiedzona tak się zakochałam. Robił ze mną co chciał, aż wstyd przyznać ale nawet pozwałam mu zostawać w swoim domu rodzinnym już po miesiącu znajmosci. Moi rodzice zgorszeni a ja zdziwiona o co im chodzi. W łóżku tez mnie do wszystkiego namawiał a ja jak debilka się godziłam.Czasem było tak że czegoś nie chciałam robić to tak mna manipulował i tak urabiał ze robiłam to co on chciał i teraz to już nie chodzi o seks. Na przykład chciał abym przyjechała do niego na tydzień, ja nie chciałam z pewnych powodów to on tak zrobił ze przyjeżdżałam. Na samym początku związku, jakoś po dwóch tygodniach znajmości tak naciskał na to abym zostawała u niego na noc że dwa razy się wymigałam a potem zostałam jakby zmuszona pomimo ze ciagle mówiłam ze nie chce ze jeszcze za wcześnie. Debilka ze mnie, mam nadzieje ze drugi raz jak się zaocham to nie będę robić wszystkiego pod faceta. Wy tez tak się zachowujecie?

Gość gość
Potem regularnie zostawał u mnie w domu rodzinnym. Teraz zastanawiam się jak ja i on nie mieliśmy wstydu? Wsyd mi, chociaż wtedy tez mi było wstyd ale nie potrafiłam mu powiedzieć że nie wypada tak robić że to za wcześnie. BYłam jakaś zamroczona, robiłam rzeczy wbrew sobie. Dziś bardzo tego żałuję.

Gość gość
Ja jestem lesbiijjka nie mam takich problemow.

Gość gość
Czy tylko ja jestem taką idiotką czy wszyscy tak się zachowują jak się zakochają?

Gość gość
Lesbijka nie może się zakochać?