Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o ochroniarzach

Polecane posty

Gość gość

Zawsze myślałam że to dno. Niedawno zaczęłam pracować w butiku, w centrum handlowym i poznałam się trochę bliżej z ochroniarzem z hipermarketu. Okazało się, że to calkiem fajny facet a do tego ecale tak kiepsko nie zarabia, jeżeli się postara i będzie łapał złodziei to z premią zarobi ponad dwa razy tyle co ja w butiku. Nie ukrywam że mi się bardzo spodobał i chciałabym z nim spróbować stworzyć związek, ale boję się co powie rodzina i znajomi na jego pracę.

Gość gość
A co to za różnica? Robota to robota. Teraz ciężko o pracę, więc kazdy łapie co mu się trafi. Tym bardziej że jak napisałaś, zarabia dobrze. Jezeli coś do niego czujesz to próbuj. A inni niech spadają. To ty będziesz s nim żyć a nie oni.

Gość gość
ochrona w hipermarketach ma 10zł za godzinę zwyczajna 4-6zł czy cię chłop przypadkiem nie okłamał :D

Gość gość
Ochroniarze to niepotrzebny zawod. Lepiej zatrudnic wiecej ekspedjentek ktore moga kompetentnie doradzic, pomoc w zakupach i przy okazji przypilnuja. Nie rozumie po co jest ochrona? Mieszkam za granica i u nas w zadnych sklepach nie ma ochrony.

Gość gość
On ma 11 złotych na godzinę do ręki plus premia od kazdego zlodzieja - oni to nazywają ujeciami. Im wiecej zlodziej chcial ukraść, tym wieksza premia. Ma normalną umowę o pracę i możliwość dorobienia nadgodzinami. A ja w butiku 1650 zlotych i umowę o dzieło. No i oni co trzy godziny mają obowiązkowo przerwy, a ja sama cały dzień. Wiec uważam że finansowo ma dużo lepiej ode mnie, i warunki pracy też lepsze.

Gość gość
Do gościa z 20:03 I myślisz że jak do sklepu wpadnie dwóch łobuzów to ekspedientki coś zrobią? Jedna i druga dostanie co najwyżej po gębie a zlodziejaszki wezmą co chcą i pójdą.

Gość gość
U mnie w rossmanie pracuje ochroniarz co mi przypomina eltona johna i ma okragla pupcie, z checia bym go klepnela po niej

Gość gość
Wow. Fajniutki musi być. Mmmmm

Gość gość
Mój kolega pracuje w ochronie w firmie http://ochronaroku.pl/ i ma podobnie, więc gościu raczej nie ściemnia. Pewnie też zależy jakie miasto, doświadczenie itp.

Gość gość
gość 2014.12.20 A gdzie tyle wyciągnie ja w biedrze jako cieć 6,5o miałem

Gość gość
Że nie wpuszczają mnie do klubu -.-