Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boski Barry

;) I trzy znaki

Polecane posty

Temat wyglądał inaczej, użyłem edycji.:) Nikt nawet nie spróbował narobić mi dymu i dostarczyć choć trochę emocji. Gardzę wami.:classic_cool:

Potrzebuje emocji bo adrenalinę czułem ostatnio 10 lat temu gdy rzuciłem jabłkiem w byka. Gdyby nie gęsto rosnące drzewa to dziś bym tu z wami nie pisał. :classic_cool: Zgłaszajcie ten temat na dyzurnet, prosze.:classic_cool: Potrzebuje tego.:classic_cool: Amfy też. I koki. :classic_cool:

Gość gość
kup sobie Kinder niespodziankę, koorfa, ta niepewność czy w środku będzie ludzik czy czy zabawka do składania, ja piertole, jaram się

Gość gość
Brać ale iść na policję, żeby stwierdzili czy to na pewno amfa bo inaczej możesz się naciąć.

Studzia dziś Nie wierzę, jesteś zbyt mięciutka i nieśmiała na takie akcje. ;) Shatyn, może ty, dowcipnisiu podstarzały?:classic_cool:

Shatyn zadzwoń do przyjaciół z milicji, domagam się tego.:classic_cool: Pokaż, że masz jaja i że w internecie nic nikomu jeszcze nie uszło płazem.:classic_cool:

Gość gość
"Myślisz" że jak ty masz przyjaciół w milicji to inni też mają?Zmartwie cie.Ja ich lałem na demonstracjach...

Gość gość
Ale przepraszam, że lałem twoich przyjaciół...:OPo prostu na to zasłużyli...