Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka jest ładniejsza niż ja

Polecane posty

Gość gość

często słyszę pytania czy to moja siostra ,mój facet kiedys powiedział że jest warta grzechu,wkurza mnie to bo powinna wyglądać jak inne matki a nie jak jakaś lalunia

Gość gość
no moja tyż kiedyś usłyszałam że moja wygląda młodziej ode mnie :(

Gość gość
Musi sobie czesto maseczke z spermy robic, moja mama w kazdy dzien robi sobie maseczke z spermy bo tata spuszcza sie jej do buzi i na twarz

Gość gość
moze da sie cos z tym zrobic. u mnie tez jest taki przypadek. corka ma jakies 20 kg nadwagi, mysie wlosy i beznadziejne ubrania. matka za to szczupla, zawsze z makijazem, ladne ciuchy. Zastanow sie jak mozesz ten stan zmienic.

Gość gość
Tzn powinna sie zapuscic zebys ty mogla dalej udawac, ze z toba wszystko w porzadku?? Wez sie qrfa w garsc i zadbaj o siebie leniuchu.

Gość gość
dbam o siebie ale mój facet powiedział że ona ma w sobie to coś co kręci facetów ,ja mam 20 l matka 38l a mój facet 27l ,koleżanka mi powiedzała że w jej ciotka ma męża młodszego o 12l i że facetom nie przeszkadza wiek ,zaczynam być zazdrosna chociaż moja matka nie interesuje sie moim facetem nawet mam wrażenie że go nie lubi

Gość gość
38 to młoda jeszcze jest ty lepiej uważaj ja oglądałam taki program amerykański w którym mąż zdradzał żone z teściową ale tam cyrki w tym programie były np. matka z córką były razem jak para lesbijek fuj :O

Gość gość
dlatego mnie wkurza bo inne matki zachowują sie i wyglądają jak matki a moja jak jakaś małolata ,ma swoje towarzystwo mnie się nie czepia w sumie jest dobra ,tylko moji znajomi i mnie wkurzaja z tymi tekstami ze to moja siostra i to jak ten mój i kumple się ślinią na jej widok

Gość gość
Po prostu jestes zwyczajnie zazdrosna i podswiadomie wiesz ze jestes mniej atrakcyjna. I do tego jestes prymitywna i pusta, bo jak sie kogos kocha to sie nie wkurza jego zaletami. Dorosnij. I zadbaj o siebie. Na swiecie jest mnostwo pieknych kobiet. Co maja sie wszystlie zapuscic dla twojego komfortu psychicznego? Wysil sie troche jak chcesz miec efekty.