Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co się ubieracie w święta...?????? ???

Polecane posty

Gość gość

Czy stroicie sie kupujecie nowe ciuchy.

Gość gość
Ja zakładam sukienkę którą noszę na niedziele, egzaminy i święta, bardzo ją lubię :) Później sweterek i spodnie, to czas z rodziną, będę bawić się z dziećmi i ma być mi wygodnie :)

Gość gość
skórzane majtki i habit

Gość gość
Ja zawsze kupuje coś nowego na święta na wigilię msm białą sukienkę, na pierwszy dzień czarną spódniczkę i elegancką pudrową bluzkę a na drugi dzień kupiłam czerwoną sukienke z czarnymi dodatkami.

Gość gość
Ja co roku to samo jeansy i biała koszula z żabotem .

Mam nowe ciuchy z powodu ciąży :) sukienki, spodnie i kilka lepszych bluzek/tunik...wszystko to nadaje się mniej więcej na święta i nie robię jakichś wielkich planow co w który dzień ubiorę :)

Gość gość
Ja na wigilie zawsze klasycznie, biala bluzka, czarne spodnie lub spodnica, w tym roku mam zalobe wiec na czarno, a w swieta raczej elegancko.odswietnie, klasyczne sukienki, bluzki, spodnice, spodnie, rajstopy, raczej nie jeansy, tishert czy leginsy

Gość gość
Ja mam problem bo się zaręczam w święta i kompletnie nie wiem jak się ubrać żeby nie było za skromnie ale też żeby nie przesadzic?

Gość gość
LOL, w zyciu nie mialam takiego problemu

Gość gość
U nas każdy zakłada nowe lub w miarę nowe rzeczy, ale też to na co ma ochotę, np. w tym roku chyba założę nowy zielony sweterek. Schludnie i wygodnie, a nie jak na początek roku szkolnego :D Najbardziej by mi się podobało jakby wszyscy chodzi w grubych swetrach w renifery :D

Gość gość
Grube swetry w renifery, we wzory norweskie sa swietne, ale grube wiec w mieszkaniu za goraco, u nas w domu podgrzewane podlogi plus kaloryfery ponad 30 stopni, mama uwielbia goraco, ale to niezbyt zdrowo lepiej tak 22

Gość gość
Jak co roku wskakuje w dres Nike , japonki i biale skarpety.

Gość gość
Trzy nowe kiecki na trzy świąteczne dni ?! Współczuję problemu z szafą :-(

Gość gość
"Grube swetry w renifery, we wzory norweskie sa swietne, ale grube wiec w mieszkaniu za goraco, u nas w domu podgrzewane podlogi plus kaloryfery ponad 30 stopni, mama uwielbia goraco, ale to niezbyt zdrowo lepiej tak 22" U mnie jest tak 22, maksymalnie 23, a i tak za ciepło dla niektórych na grube swetry. To trochę wizja z amerykańskich filmów i scen z wigilii czy sylwestra w domku w górach :)

Ja kupiłam nie dawno skórkową spódniczkę wyszywaną ćwiekami w Tally Weijl, mam ją zamiar ubrać do czarnych kryjących rajstop, a do tego bluzka którą kupiłam w Sinsay z koronkowymi wstawkami na ramionach. No i do tego buciki na obcasie :P

Gość gość
Spodnie, tshirt, czapa mikolaja

Gość gość
Mala czarna z delikatna bizuteria czy biala bluzeczka do spodniczki badz spodni sa ubiorem niewyszukanym, a eleganckim. Wiekszosc z nas ma cos takiego w szafie. Do stolu wigilijnego powinno sie zasiadac odswietnie . Wiekszosc Polakow (i nie tylko) zachowuje szacunek do tradycji zwiazanej z tym najpieknieszym wieczorem w roku

Gość gość
Ja zakładam zawsze sukienkę w uroczyste dni, wszystko jedno urodziny mamy, imieniny cioci, Wielkanoc, czy BN.

Gość gość
Ja w tym roku zakładam sukienkę zieloną z złote dodatki, ale największą frajdę sprawia mi strojenie 5 letniej córki w tym roku kupiłam jej sukienkę bąbkę srebrną.

Gość gość
rozciagniety dres, wygodna bluza, i cieple klapciochy to jest to, stroic to sie moge jak wychodze z domu, w swieta pelen relax i natura

Gość gość
Na Wigilię biała bluzka, bo to symbol. W Święto sukienki.

Gość gość
jasnoróżowa sukienka z takim srebrnym motywem vintage i pasujące buty

Gość gość
Ja wiekszą uwage poświęcam biżuterii bo z nią każdy strój wygląda bardziej elegancko. Kupiłam sobie w tym roku długi wisior i bransoletka z apartu.