Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tawredna aktywna

Polecane posty

Gość gość

Aktywnie komentuje nowy funpage beka z mamuś na forach. Czekam aż znajdą się tam jej wypociny na kafeterii.

Gość gość
Patola wredna i jej mężuś "kasownik":classic_cool:

Gość gość
a ta dalej klepie na kafe.. Marika Jęczm....ka

Gość gość
Dodała niedawno zdjęcie Liluni na fb i muszę przyznać ,ze mała wyjątkowo nieurodziwa:O nie wiem gdzie ta jej uroda o,której tak tu pisała Mariczka...

Gość gość
Kurfe wredna właśnie sama się podłożyłaś - fakt, że znów odpowiadasz na temat o sobie świadczy tylko o tym, że przesiadujesz na kafe non stop.

Gość gość
za wigile się weź Mariko albo za dentyste dla dzieci

Gość gość
Albo w ogóle zniknij poczwaro

Gość gość
Rzeczywiscie, brzydka ta mala. Az szkoda :(

Nie musisz kłamać, wystarczy, że przemilczysz. Piękno to pojęcie względne. Spojrzałam z ciekawości... i co? Normalne, ładne dzieci. Ale wiadomo, że dla mnie moje dziecko jest najpiękniejsze na świecie. To chyba jasne, prawda? wszyscy ludzie, których kocham są dla mnie piękni.

Gość gość
żono hakera próbowałaś wybrnąć dyplomatycznie ale się nie udało:D

Gość gość
moim zdaniem normalna, ładna dziewczynka... nie rozumiem czepiania się dzieci. ciekawe czy wy takie piękne jesteście wszystkie. mi osobiście jej dziecko podoba.

Gość gość
Jak ci sie tak podoba, to moze przygarnij. Marika w amoku pisania na Kafe nie zauwazy, a mala bedzie szczesliwa ze ktos sie nia w koncu interesuje ;)

Gość gość
Taka pyza z oczami jak chińczyk:O do ojca podobna,może to i lepiej,ze nie do Mariki...

Gość gość
18:41,dokładnie.Mąż już jej kiedys zwrócił uwagę,że nic w chałupie nie robi podczas gdy on zapieprza w pracy na nią,ich córkę i pasierba.Wtedy obrażona mariczka,leń do kwadratu wyjechała na kilka dni zostawiając go z dzieciakami...no cóż ,prawda ją ubodła:O tylko głupia nie pomyślała,że w przypadku rozwodu on wykorzysta to,że zostawila dzieciaki i moze starać się o wyłączną opiekę nad córką( o pasierba pewnie nie będzie walczył, w końcu to nie jego krew)

Słucham? niby z czego próbowałam wybrnąć? Na pewno nie z określenia gnojek, bo je podtrzymuję. Widzę, że bardzo obraźliwy wpis pomarańczki z pomiędzy moich komentarzy został usunięty. I bardzo dobrze.

Yyy??? Ale o co chodzi? Ze ja wyjechałam gdzieś? Coraz ciekawszych rzeczy się dowiaduje i mam pewność kto je pisze :) a teraz wracaj pilnować swojej trojeczki, bo mogą czasami znowu ci zabrać dzieci jak w czasach kiedy z małym synem tulalas się po melinach z facetami :)

Gość gość
Wchodzenie na córkę Wrednej jest bardzo niskie. Ja tam nie zachwycam się małymi dziećmi, ale normalna ładna dziewczynka.

Gość gość
nie mam żadnej trójeczki,a o tym,że zostawiłaś go z dzieciakami na kilka dni sama tu pisałaś jakiś czas temu.Weź się lecz brzydalu:O

Poproszę o ta moja wypowiedź na dowód, że faktycznie tak było. I poważnie mowie, zajmij się dziećmi żeby Ci się córeczka, tak jak mamusia, nie puściła i nie wróciła z brzuchem w wieku 15 lat :)

Gość gość
Masz to jak w banku,znajdę ten wpis.Córki nie mam ale kto wie może kiedyś.... swoją drogą dziwne,ze ty mówisz o puszczaniu się w młodym wieku....i na twoim miejscu nie rozpisywalabym się o życiu jakiejś meliniary bo widac w jakim towarzystwie się obracasz:D no ale ponoć swój do swego ciągnie :classic_cool:

Jak to ktoś kiedyś powiedział "Szukajcie, a znajdziecie" :) ale może zamiast przeszukiwać czeluście kafeterii zajmij się dzisiaj czymś pożytecznym :) może rodziną, kolacja wigilijna? Ewentualnie możesz poczytać książkę jeśli wiesz, że takie coś istnieje, Kevina obejrzyj albo coś świątecznego :) nie psuj sobie nastroju. A tymczasem ja się ulatniam do kuchni i rodziny