Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość exoticgigolo

Masaz?

Polecane posty

Gość exoticgigolo

Witaj, Jeśli chciałabyś obudzić w sobie Boginię Piękna... ...jeśli nie wiesz, że jest to możliwe i łatwe do osiągnięcia... ...to zapraszam Cię na masaż tantryczny... W jego trakcie doświadczysz miłości wewnątrz i na zewnątrz swojego ciała - poczujesz w każdej komórce siebie obudzone zmysły, przyjemne odczucia o jakich wiele kobiet nawet nie śniło... Masaż tantryczny polega na delikatnym i zmysłowym masowaniu całego ciała ze szczególnym uwzględnieniem Twoich najwrażliwszych miejsc... A może chciałabyś nauczyć się świadomej pracy nad swoim ciałem oraz miejscami, o których mało kto wie, że potrafią tak wiele...? Czy chciałabyś poznać mapę swojego ciała i odkryć jego tajemnicze, niezwykłe punkty i miejsca...? Jeżeli natomiast zdarzają Ci się problemy z osiąganiem orgazmu to będziesz mogła nauczyć się jak z łatwością osiągać orgazm za każdym razem. A może chciałabyś się nauczyć jak osiągać kobiecy wytrysk...? Zapraszam Cię do mojego gabinetu albo na twoj teren na masaż oraz na naukę świadomej pracy ze swoim ciałem. Cena masażu: - 400 zł za 1,5 godziny Cena nauki świadomej pracy ze swoim ciałem: - 400 zł za 1 godzinę Pozwól sobie na to wspaniałe, zmysłowe doświadczenie... Zasmakuj delikatnośc****iękna i radości poprzez dotyk.. Kontakt ze mną: E-mail: ninomarino@hushmail.com Telefon: 884.660.916 Wroclaw i okolice. Pozdrawiam, Nino Marino, Prywatna strona internetowa- www.exoticgigolo.uphero.com Komorka: (+48).884.660.916

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować