Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spaslam się jak świnia a do sylwka 10 dni

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana, co prawda zauważyłam ze trochę przytyłam ostatnio ale nie myślałam ze aż tyle! Przed chwila przymierzalam sukienki i wszystkie byly za ciasne :( wiec w panice się zmierzylam i co? 89/66/97 to jest masakra jakaś. Na sylwku będzie facet który mi się podoba, chciałam się odwalić a tu takie coś. Boczki wywalone uda grubiutkie :(( Może macie jakieś sposoby jak szybko zrzucić pare kg?

Gość gość
złap zgrzewke cukru i za okno ją!

Gość gość
Od dawna już nie używam cukru, słodzę miodem ;) i nie jest mi do śmiechu :( zdążę schudnąć czy nie?

Gość gość
ile ważysz i przy jakim wzroście?

Gość gość
Wzrost 161 a wagi właśnie nie mam... Ostatnio jak się wazylam to miałam równe 50kg i wymiary 86/61/92

Gość gość
jak się postarasz, to dasz rade zrzucić 2-3 kilo, ale to będzie woda, nie tłuszcz. aczkolwiek sukienka będzie lepiej leżeć:-)

Gość gość
Jestem w stanie zrezygnować ze słodyczy to akurat moja słabość ale jak się ma motywacje to nie problem. Tłustego tez nie ruszę chociaż święta. Będę pic więcej wody to na pewno. A jak myślisz ćwiczenia codZiennie pomogą? Bo dwa razy w tygodniu to jak widać za mało :/

Gość gość
Bez sensu, ja mam 168 wzrostu, 62 kg, 88-71-99 a nie mam ani milimetra boczka, brzuch płaski mięśnie się powoli zarysowują, kości bioder i żeber wystają a Ty o tyle chudsza i masz boczki i grube uda??? Ja potrafię schudnąć po 4 kg w tydzień ale to jest akurat bezsensowne, im wolniej zrzucam kilogramy tym dłużej potem figura się utrzymuje. Zdrowa dieta jest prosta, mogę podać Ci kilka prostych zasad, które już wystarczą aby na początku coś zrzucić ale to bardziej chodzi o to czy ktoś się będzie stosować i pogodzi z tym, że to wtedy zmiana na całe życie. Mój facet też mi nie wierzył w to moje zdrowe odżywianie, twierdził, że on potrafi schudnąć jedząc nawet tłuste obiadki mamy ale jak się okazało z roku na rok z wiekiem robi się to coraz trudniejsze i w jakim szoku był kiedy zastosował się do moich porad i już po tygodniu miał ok 4 kg mniej.

Gość gość
Jak się nie uda to zwale na świąteczne obżarstwo! Tez jest jakiś plan:D ale wole schudnąć :(

Gość gość
to napisz jak

Gość gość
podaj proszę te Twoje sposoby:-)

Gość gość
Ja jestem po prostu drobnej budowy. Zawsze byłam bardzo szczupła biodra mam szerokie w kościach i niżej niż 92 nie zejdę. A przytyłam przez kontuzje kręgosłupa, jakiś czas nie mogłam praktycznie się ruszać a jadłam jak zwykle :o

Gość gość
Leviataan dzieki ;) właśnie do tej pory nie przejmowałem się aż tak bardzo bo proporcje w miarę mam zachowane a tu dzisiaj przeżyłam szok po prostu jak założyłam tę sukienkę. Ledwo się wcisnelam ;)

Gość gość
Zaraz utworzę temat, żeby było czysto i przejrzyście i podam te moje sposoby. Ale uwaga Ameryki nie odkryłam w nich, większośc tych zasad znacie, tylko po prostu jesteście zbyt leniwe aby się stosować przez dłuższy czas :P

Gość gość
Ja sobie wypraszam :p staram się zdrowo odżywiać, moje jedyne słabości to słodycze i majonez i dopóki nie musiałam siedzieć na tyłku przez 3 miesiące to nie było to problemem :) ale dzięki za pomoc, będę monitorować główna w oczekiwaniu na tamat :D

Gość gość
No i sama sobie odpowiedziałaś, niestety dopóki jesz ten majonez będzie źle. Jeśli chodzi o słodycze to są dozwolone zależy co jadasz. Ja czasem sobie pozwalam na coś słodkiego ale to raczej takie lekkie rzeczy typu andruty, deser czekoladowy czy zwykłe herbatniki. Temat jest w przygotowaniu :)

Gość gość
Ale ja wcześniej jadłam dużo majonezu i trzymałam wage 50 kg bez problemu ;) a jak myślisz ile to może być kg te kilka cm? Muszę kupić wagę... Leviatan potrafisz pocieszyc :D wszystkie 3 się pewnie skurczyły a ja się przejmuje ze przytyłam :p

Gość gość
trudno powiedzieć ile kg przełoży się na stracone centymetry:-) spróbuj z ćwiczeń skakankę, jest świetna na nogi i brzuch. wiadomo, że w 10 dni, a w tym święta, nie osiągniesz spektakularnych efektów, ale cos tam uda się zrzucić:-) pij dużo wody, najlepiej z cytryną, bo to fajnie oczyszcza organizm, jedz regularnie niewielkie posiłki, zrezygnuj ze słodyczy, tłustych potraw i nie dodawaj tego miodu do herbaty, bo to tez jest cukier:-)