Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Ale mnie wkurza ta reklama MediaExpert z Lisowsk膮 w艂膮czone niskie ceny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

was te偶?? chyba doda (kt贸r膮 gardz臋) by艂a mniej wku^wiaj膮ca w tej reklamie... normalnie mi ci艣nienie skacze jak s艂ysz臋 jak lisowska 艣piewa te w艂膮czone niskie ceny

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Gwiazda 艣piewa mot艂och wpatrzony i ws艂uchany jak w obrazek leci potem do dyskontu i nogi 艂amie, g****o mu po nich ciecze , depcze si臋 . ceno偶ercy maj膮 raj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale mi nie chodzi o to 偶e jaka艣 tam piosenkareczka reklamuje sklep tylko o to 偶e robi to w taki sposob

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta reklama jest idiotyczna. dawno nie ogladalam tak wkurzajacej reklamy. ona mnie zniecheca do mediaexpert gdyz obawiam sie ze po wejsciu do tego sklepu uslysze ta tandetna muzyczke, i tak naslucham sie tego badziewia w telewizji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz zmienili melodi臋 jak by艂a ta pierwsza melodia to zamiast s艂ysze膰 "w艂膮czone niskie ceny" ci膮gle co艣 w mungu mi si臋 przetwarza艂o i s艂ysza艂am zboczone niskie ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w mungu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w m贸zgu. Jestes za glupia, zeby sie domyslic? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zrobili sobie chyba antyreklam臋 tym bzdetem :) Ja tam ogl膮dam towar w Media Markt czy Euro a potem kupuj臋 w necie :). No chyba 偶e ceny s膮 takie same jak w stacjonarnym, jak czasami w przypadku Euro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przez t膮 reklame nie wejde do media expert normalnie sie boje ze Lisowska wyskoczy z jednej z lodowek i zacznie robic te oczy i 艣piewac :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko Sylwia
Lisowska nie potrafi 艣piewa膰 tylko d**e pokazywa膰. Sylwia Grzeszczak jest o niebo lepsza. To tak jakby postawi膰 pi臋kne Bugatti I Opla Calibre podpicowan膮 zewn膮trz wydaje sie 艂adna ale chodzi gorzej od poloneza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie te偶 denerwuje, zw艂aszcza 偶e co chwil臋 puszczaj膮, nie藕le si臋 musieli wykosztowa膰 na tak膮 emisj臋.. a tu klapa, niby wszystko jest co w reklamach dzia艂a, kobieta, "popularna" osoba, melodia, kto艣 艣piewa.. a jednak reklama wkurzaj膮ca jak ma艂o kt贸ra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
reklama g艂upia ale ta lisowska to fajna niunia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No taka blada xd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie tez wkurza ta reklama,i spojrzenie tej lisowskiej-okropne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Noo mnie te偶 strasznie wkurza.. Jeszcze jak puszcz膮 3x pod rz膮d.. Dawno nie by艂o tak w*urwiaj膮cej reklamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj spotkalem sie z 7x w ciagu 10minut reklam z Lisowsk膮! MASAKRA! REKORD!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Reklama jest hitem, wszyscy si臋 nabijaja ale kto wie mo偶e taki by艂 zamiar producent贸w - zapami臋ta膰 mark臋 poprzez irytacje :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak widz臋 ta reklam臋 to od razu zmieniam kana艂! A do tego sklepu przez ta reklam臋 na pewno nie p贸jd臋 ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oceniacz
Wszystko, po prostu wszystko dla kasy! Nie rozumiecie? Gdyby nie forsa Eweliny by nie by艂o! Gdyby nie forsa Reklamy by nie by艂o! PROSTA LOGIKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j 8 letni syn uwielbia te reklam臋.Na you tubie leci caly czas zmontowana jako piosenka przez godzin臋 i syn tego s艂ucha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gargamel3
Pewnie nie tylko Ciebie, ale co poradzi膰, nawet pracownicy na swoim forum gowork.pl/opinie_czytaj,726855 narzekaj膮 na ta kampani臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zrew

2019聽 i nadal to m艂贸c膮 w radio

Udost臋pnij ten post