Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie warto być oddanym męzem i ojcem

Polecane posty

Gość gość

Moje życie pokazuje ,ze kobiety za dobrego męza uważają takiego zabijakę cwaniaka Taki co buduje dom po pracy zawodowej to nic dla nich nie jest wart ,Takim pomiata bo wie ze będzie robił jak piesek dla dzieci ,a ona czeka że tylko dla niej będzie płaszczył się i powtarzał oj jaka ty cudowna i dlatego Ten taki laluś co tylko ja kwiatami obsypuje i ciągle mówi oj ty moja piękna Dzis nie mam kasy ale robie wszystko by cie zadowolić i tak ją zwodzi a ona cieszy się jak dziecko

Gość gość
to nie szukaj wśród plastikowych blachar i puszczalskich na dyskotece i remizach , poszukaj normalnej uczciwej dziewczyny która pragnie miec rodzine ale taka oczywiście nie zwróci twojej uwagi bo nie pokazuje du/py w stringach i cycków w gorsecie

Gość gość
facet musi być silny w tych trudnych czasach w tym żerowisku. dlatego ja od kobiet , wiązaniu się z nimi w jakiejkolwiek formie wolę korzystanie z agencji bądź onanizm. i błogie życie kawalera mieszkającego z Mamą . spokój mam i mogę być kim chcę sobą i nie podejmować na żądanie kobiety żadnych walk o cokolwiek by w zamian dostać d**y