Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec alkoholik a swięta mam racje

Polecane posty

Gość gość

mój ojciec jest alkoholikiem od wczesnych lat dzieciństwa pamietam go pijanego teraz jestem dorosła ,mam swoja rodzine ,dom robimy wigilie u nas przychodzą teściowie ,rodzeństwo meza ,ja również zaprosiłam ojca ,ale postawiłam warunek-ma być trzeźwy .Ojciec się obraził i ma focha ,uważa ze on taki jest i powinnam to zaakceptować ,a ja się z tym nie zgadzam nie chce by moim dzieciom swieta kojarzyły się z pijanym dziadkiem .Chce żeby każdy dobrze się czuł ,a nie musial wysluchiwac głupich tekstów mojego pijanego tatusia -kto ma racje ?Z drugiej strony to mój ojciec sa swieta-nie wiadomo czy za rok będzie nam dane razem się spotkac

Gość gość
DOBRZE zrobilas. postawilas warunek jak mu nie pasi olej

Gość gość
masz rację, nie zabraniasz ojcu uczestniczyć w wigilii wybór zależy od niego, jeśli alkohol jest dla niego ważniejszy niż rodzinne święta i widzenie z wnukami.... jego sprawa

jak najbardziej masz rację zaprosiłaś ojca na wigilię ojca i dziadka, a nie pijaka jego wybór, kim tego dnia będzie

Gość gość
dobrze robisz ,a ojciec to po prostu obrzydliwy egoista myśli tylko o sobie ,a nie zastanawia się czy reszta towarzystwa na wigilii dobrze by się czuła z pijanym facetem przy stole......to po prostu brak szacunku dla innych -oczywiście ze strony twego ojca