Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyfacet30

Mam naprawdę małego penisa przez to

Polecane posty

Gość smutnyfacet30

unikam wyjść ze znajomymi w lato nad wodę boję się, że wyjdzie najaw że praktycznie nic tam nie ma :( mam już 30 lat i nigdy nie miałem nawet dziewczyny, kiedyś się z paroma spotykałem ale 2-3 randki i dalej nie chciałem.

Gość gość
ile masz cm?

Gość gość
smutnyfacet30 dziś unikam wyjść ze znajomymi w lato nad wodę boję się, że wyjdzie najaw że praktycznie nic tam nie ma smutas.gif mam już 30 lat i nigdy nie miałem nawet dziewczyny, kiedyś się z paroma spotykałem ale 2-3 randki i dalej nie chciałem. XX a co za problem założyć luźniejsze bokserki? A ile masz cm może Ci się tylko wydaje?

Gość smutnyfacet30
ile cm ? szczerze to zwyczajnie nic tam nie ma także 0cm w zwodzie ma 3 cm naprawdę mi sie nie wydaje jak zresztą widzicie :/

Gość gość
hahaha nie złe prowo :D 10/10 hahaha :D

Gość smutnyfacet30
no niestety ale to nie prowo mogłbym nawet wysłąć foto na mejla tylko wstydze sie troche.

Gość gość
to moze do specjalisty albo jakies leki na powiekszenie ? :)

Gość smutnyfacet30
no próbowałem i nic to nie daje

Gość gość
a operacja ? wybierz sie do specjalisty ..chirurga kochany znajdziesz kobiete :) nie zalamuj sie , glowa do gory ,napewno jestes fajnym facetem ;) ;) ;)

Gość gość
a nad wode moze jakies specjalne wkladki powiekszajace czy cuś :) wybierz sie do sexshopu ;)

Gość Adam Slodowy
Powinienes sie zdecydowac i zczac zazywac hormony i zmiecic sie na TV. Bedziesz bardzo atrakcyjna kobieta i wroci twoja wiara w siebie!

Gość smutnyfacet30
nawet nie wiecie co czuje :( co do wkładki to raczej nie praktyczne i może wypaść no i w czasie sikania też problem z wyjmowaniem tego więc wiecie może i jestem fajnym facetem ale napewno nigdy nie znajde kobiety :/

Gość gość
sprobuj z wkładka :) moze nie wyleci pod wodą najwyzej se poprawisz ;) albo większe spodenki aby nie bardzo bylo widać ;) sluchaj...myśle ze jesli kobieta cię pokocha to nie bedzie jej przeszkadzać naprawde :) nawet jesli by moj nie miał go wcale albo byl bezplodny zostawiłabym go ? heh, nie 1 bo go kocham a to jest wazne ale nie najwazniejsze ;) wiem ze trudno ,ale dasz rade ;) slyszałam o jakims czyms żelowym jakieś takie plastry i one pogrubiają i wydłuzają coś takiego...:) ale nie wiem czy to prawda i cyz to wgl istnieje :) najwyzej pogrzeb na necie lub do sex shopu sie udaj :) bedzie dobrze :)