Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tym temacie nadajemy na nasze wredne kolezanki

Polecane posty

Gość gość

moja to egoistka, mitomanka chcaca wszystkich dokola wykorzystywac, po za tym agresywna wysoka i gruba nie szanuje ludzi starszych, zwierzat, dasz jej reke to zezre cala dlon wieczne piep.y o tym ze sie odchudza po czym na moj koszt wpierdziela 3/4 duzej pizzy, na imprezach gdy nie ma powodzenia udaje zaslabniecia, omdlenia i zawaly serca,( ale tak naprawde nic jej nie jest to zdrowa 23 latka ) wiecznie domaga sie zeby ja wszedzie odprowadzac i wyswiadczac jej przerozne przyslugi, chociaz sama od siebie nigdy nic nie da, chyba ze na pokaz i robi z tego wydarzenie takiej rangi jakby conajmniej oddala komus swoj ostatni kawalek chleba w czasach wojny :O:O wszyscy sie od niej odwracaja to raz wylazi z niej parszywa agresja i obgaduje ta osoboe naokolo raz wpada w placze i robi z siebie ofiare by za 5 min znowu komus doyeba.. :O poza tym jest strasznie malo inteligenta, abstrakcyjne myslenie to dla niej abstrakcja( np zrozumienie co autor mial na mysli to dla niej czarna magia), ciezko sie z nia prowadzi rozmowy bo nie zadaje pytan, interesuje ja tylko ona albo obgadywanie innych no tragedia...wiem napiszecie zeby sie z nia nie kolegowac..i owszem i moje kontakty z nia oslably do jednego dwóch w miesiacu..ale zakazdym razem jak sie z nia spotykam zastanawiam sie jak ona moze byc tak okropnym czlowiekiem :O myśle za napodstawie takcih kobiet faceci maja ich falszywy obraz :O

Gość gość
Nie posiadam takich. Współczuję.

Gość gośćhh
A moja kolezanka z pracy kumpluje sie z moja szwagierka, caly czas p******i na mnie glupoty, wiecznie obgaduje I huj jej w d**e. Chyba jest zazdrosna ze szef mnie lubi i mam fajnych znajomych ale w*****a mnie juz to niemilosiernie i chyba jej kiedys przywale w jej pustacka glowe, szwagierka mi wszystko powtarza

Moja to: -d****** która rzuciła dwa razy tego samego faceta by pójść na bok z jakimś *****czem. Potem wracała z podkulonym ogonem, a ten frajer jej wybaczył. Do tej pory chce jej się ****ać z innym. -pieści się często, jest taka słodziutka, rzygać mi się chce od tego cukierkowania -ciągle stroi fochy na faceta, chce byc w centrum uwagi -zazdrości mi mojego faceta, co widać i czuć na kilometr -zwykła szmata z niej i jest już w tej chwili moją EXkoleżanką :D