Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak BĘDĄ wyglądały Wasze święta, a jak byście CHCIAŁY aby wyglądały?

Polecane posty

Gość gość

U mnie będzie hucznie, tłoczno i głośno, wolałabym spędzić te święta ze swoją, 4osobową rodziną, niestety się nie da :( A jak będzie u Was? Zamieniłybyście swoją sytuację na jakąś inną? Ja bym chciała :(

Gość gość
u mine odwrotnie, sami we czworo w Swieta, bardzo bym chciala byc z moja cala rodzina, takie byly Swieta u nas w domu gdy bylam dzieckiem, teraz mieszkamy zagranica, nie mam urlopu (praca w szpitalu-pielegniarki nie moga brac urlopow przez okres swiateczny)a tak bardzo bym chciala poleciec do domu i byc z cala rodzina

Gość gość
A ja w tym roku pierwszy raz zostaje sama w domu, mąż z córką jada do moich rodziców na wigilię i do swoich rodziców na BN a ja nie mogę się doczekać. Ta cisza, spokój tylko ja, super filmy, i opakowanie a może nawet dwa moich ukochanych lodów. Żyć nie umierać. Generalnie swiata mnie nie ruszają ot traktuje je jako długi weekend.

Gość gość
Dupę ci rozerwie po dwóch paczkach lodów :D

Gość gość
Luz nic mi nie rezerwie :) za to tobie rezerwie z zazdrości ze ty musisz się kisic na całodzienne rodzinnej "nasiadowce" i głupio się uśmiechać a ja będę się relaksować w ciszy i spokoju :)

Gość gość
Swieta u tesciowki .. Mowi samo za siebie :/

Gość gość
Luz nic mi nie rezerwie usmiech.gif za to tobie rezerwie z zazdrości ze ty musisz się kisic na całodzienne rodzinnej "nasiadowce" i głupio się uśmiechać a ja będę się relaksować w ciszy i spokoju x Pudło, mam fantastyczną rodzinę, z którą uwielbiam się spotykać, rozmawiać i obdarowywać ją upominkami ;) Tego ci życzę na Gwiazdkę - rodziny, przed którą nie będziesz musiała chować się w domu z paczką lodów :D 🖐️

Gość exdebill_rzuca okiem
jesli będzie śnieg i jakimś cudem podleczę zapalenie krtani to beda całkiem bliskie ideały święta:)