Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1949

jak zachowuje się koziorożec w stosunku do dziewczyny która mu się podoba?

Polecane posty

Gość 1949
Wiecie co piszą o tym znaku, że jest zdystansowany nie okazuje uczuć bardzo skryty, ale za to dobry z niego przyjaciel i jest bardzo towarzyski. Wczoraj dowiedziałam się, że chłopak mojej koleżanki jest spod tego znaku i zaczęłam do niego mówić ooo cięzki znak ten Twój jesteś bardzo skryty i nie okazujesz uczuć, ale ogólnie lubisz przebywać w towarzystwie, a on zgadza się masz racje nie jestem łatwym charakterem i jestem bardzo uparty i dopiero po alkoholu wrzucam na luz i nie kryję się tak z uczuciami. Czyli widzicie coś w tym jest, a nawet dużo. Kurcze jak się zakumplować z takim koziorożcem jak do niego podejść. Nie mamy wspólnych znajomych ;/ Podpowiedzcie coś

Gość gość
Podałam Ci mój przykład - jestem z Koziorożcem w szczęśliwym związku od 3 lat. Z nimi rozmawia się normalnie. On tylko wydaje się chłodny i zdystansowany, ale słucha co do niego mówisz, lubi ciepłe i serdeczne, uśmiechnięte kobiety, lubi żartować. Nie chodzi o to, żeby się narzucać, ale traktować jak kumpla i przyjaciela, bo w głębi duszy on chce mieć w kobiecie przyjaciela, z którym może o wielu sprawach porozmawiać. Oczywiście, im dłużej z nim jestem, tym więcej mi mówi, bardziej się otwiera, ale wiem dobrze, że ma swój wewnętrzny świat, do którego tylko on ma dostęp. Trzeba to uszanować. Możesz zagadać, zacząć jakąś zwykłą rozmowę i jeśli tylko temat nie będzie idiotyczny, to na pewno zechce porozmawiać. Bo oni bardzo głupoty nie lubią.

Gość gość
Aha.. i jeszcze jedno. Jeśli do niego jakoś trafisz, nawiążesz kontakt i spodoba mu się, to będzie dbał o Wasz kontakt. I jeśli wpadłaś mu w oko, coś go urzekło w Tobie, to sam postara się, żeby ta relacja stała się czymś więcej - znajdzie na to sposób. Pod warunkiem, że będziesz tą relację utrzymywać w dobrej kondycji również Ty. Koziorożce nie lubią księżniczek. Potrafią długo zabiegać o kobietę w piękny sposób, ale muszą czuć, że jest tego warta. To wrażliwi mężczyźni i warto o tym pamiętać, żeby nie zranić ich przez głupie widzi mi się. To są partnerzy trwali w związku i jeśli decydują się na związek, to są przekonani, że wybranka jest tego warta.

Gość gość
10/10 ten wpis wyżej.