Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilly183

Młodszy chlopak o...

Polecane posty

Gość Lilly183

Więc tak. Jestem zakochana w młodszym od siebie o rok chlopaku. Mam 18 lat a on 17. Z wyglądu przypomina 18 nawet i 19 latka. Serio. Charakter. Hmm. Jest opiekunczy, zabawny ale i dziecinny. Znaczy był rok temu. Jesłi chodzi o moje uczucia do niego to długa historia. Ale pytam z ciekawosci jak to jest być z młodszym facetem. Jakie są zalety i wady. Może ktos z was ma jeszcze bardziej mlodszego? Hmm? Piszcie

Gość gość
No to rzeczywiście ogromna różnica wieku,różnicie się tylko na papierze

Gość lilly183
No ale to jest różnica z która trochę trudno żyć. Szkoła. Inne klasy. A poza tym ja jestem pelnoletnia on nie.

Gość gość
Możesz mu pomagać odrabiac lekcje.

Gość gość
Oemdżi ale wy macie problemy,zaraz on też będzie pełnoletni wy chyba oboje mentalnie jesteście dalej w gimnazjum

Gość lilly183
To nie było zabawne. Zresztą on nie potrzebuje pomocy w nauce. Każdy go chwali za najlepsze oceny.

Gość gość
No ale co my mamy ci powiedzieć jak to jest być z kimś młodszym o rok? Odpowiadam że za mała różnica wieku żeby dało to się odczuć

Gość gość
Haha, kretynka z autorki :D To musi być prowo jak nic. Ojej, poznałem dziewczynę starszą o miesiąc czy to zbyt duża różnica wieku na związek? :(

Gość lilly183
Kurcze!! To nie prowo ale prawda! Rok to jest różnica. Nie wielka, ale jest. Czy wy nie umiecie normalnie odpowiadac?

Gość gość
Przecież ci odpowiedziałem normalnie,taka różnica to nie różnica, to tak jakby zapytać czy jest duża różnica pomiędzy 25 latką a 24 latkiem.Co za pytanie