Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Jutro znowu poniedziałek. Najgorszy dzień w tygodniu.

Polecane posty

Jutro oczywiście z rana muszę zapierdalać na uczelnię. A nie, najpierw do dziewczyny, której nie lubię dokończyć projekt. Potem do biblioteki i na cholerne zajęcia. Kończę około 14. No nie mogę. Znowu zmarnowany dzień. Boję się iść spać, bo wiem, że gdy tylko przymknę oczy, zaraz będę je musiała otworzyć i będzie rano. Cholerny, zimny ranek. Chyba wypiję teraz melisę by się uspokoić, jestem rozmontowana jak co tydzień w niedzielę o tej porze.

Gość gość
No , a ja jutro mam Sprawdzian z Historii i Polskiego , masakra . Lekturę przeczytałam , ale historii już nie zdążyłam się nauczyć :O . Nie wiem czy jutro pójdę :O

Gość gość
mnie poniedziałek szybko leci, nie znoszę wtorku

A tak w ogóle to tamten poniedziałek, o którym była mowa w temacie nie był taki zły :D był z******ty, bo przede mną było prawie 3 tyg wolnego....a ja k***a narzekałam na jakiś jeden nic nie znaczący dzień :( teraz mam gorsze kłopoty, ale dobrze, że jutro spędzam na kwadracie :classic_cool:

ale chujnia...męczę się dziś z wykresami w excelu, umawiałam sie ze znajomą, ze mi wyśle notatki-nie wysłała, musze się k***a dopominać, bo udaje, że nie pamięta :O specjalnie to robi, wredna żmija. Już wiem, kto jest fałszywym kotem z moich snów- ona!!! Ciągle sniły mi się kocury, teraz, wiem, ze tylko udawała moja koleżankę...co za wsza :(

no i głupia pipa nie wysłała mi...gnojówa jedna...sama powiedziała, że mi wyśle...co za wredni ludzie wokół mnie :O

I żeby nie było - uwielbiam stare samochody;) Sam mam stary i będzie ze mną do końca życia, kupię sobie na urodziny jego kuzyna i będę wtedy miał dwa auta :classic_cool: ale miej litość studziu ;) Zajechana siódemka Ci imponuje?:classic_cool:

Gość gość
Ale z was dzieciaki ale zazdroszczę tak młodego wieku i takich problemów

przestań ściemniać, nie miałam foty TEJ beemy w awatarze, nawet w ogóle nie mam zdjęć jego auta :O po co mi? Wystarczy, że mnie nim wozi i wzbudza tym zazdrość głupich, zawistnych pip z mojej uczelni :D

Gość gość
ja też mam lipę - jutro rano do szkoły - ale mam wykład na 9 więc jak nie wstanę to nie będzie tragedii na 11 dopiero ćwiczenia - ale ja mam o tyle dobrze że samochodem jadę więc deszcz i wiatr mi nie straszny tak czy inaczej ja chyba bardziej nienawidzę niedzieli - niedziela to wyrok - cały dzień siedzisz jak na szpilkach ze świadomością poniedziałku.

dzisiaj był monter internetu i powiedział, ze muszę wymienić kabel i ruter :( ciągle pada mi net...mam dość...czuję, że jednak ten poniedziałek znowu będzie zj****y jak każdy inny.

Gość gość
Mnie też mdli na myśl że jutro muszę przesiedzieć pół dnia na uczelni,a w dodatku dostałam okres.