Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku między dziećmi 3 lata jak się sprawdza?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej ciąży, jak się urodzi drugie dziecko starsze będzie miało prawie 3 lata, różnica dokładnie 2 lata i 10 mc.

Gość gość
ale durne pytanie ja jestes w ciązy to i tak juz nic zmienisz jak ci napiszemy ze to za duza róznica to co zrobisz? urodzisz i oddasz do domu dziecka? za rok zrobisz sobie drugie, bo to wtedy byłaby lepsza różnica wieku? ile ty masz lat? a poza tym liczy się wychowanie, miłość a nie metryka.

Gość gość
idealnie sie sprawdza

Gość kucykpony
gość dziś to sama kwintesencja z tego, jak żałosna zrobiła sie ostatnio kafeteria. A szkoda, bo zawsze lubiłam to miejsce. Sam jad i opieprzanie się o byle co. Rzeczowej pomocy - zero. Brakuje tylko wrzuty o patologii i wyzwisk na imię. Ja będę miala 3 lata i 3 miesiące różnicy. Wierze, że będzie ok. Mniejsza różnica mnie przerażała.

Gość gość
U mnie tez bedzie trzy lata. Obserwuje jak moj synek bawi sie z siostrzenica starsza o trzy lata, swietnie sie dogaduja. W mnie bedzie ok.

Gość gość
dobrze sie sprawdza mam syna 3 lata i coreczke 6 tygodni synek duzo pomaga zawsze cos poda, przyniesie

Gość gość
Na pewno lepiej niz 2 lata roznicy. U mnie wlasnie tak jest. Ponad dwuletnia corka jest strasznie zazdrosna o dwumiesieczna siostre. Dwa lata to dosc trudny wiek, dziecko nie jest jeszcze "samoobslugowe", slabo wspolpracuje, nie lubi sie dzielic. Ja jestem 3 lata starsza siostra i pomagalam mamie w opiece nad braciszkiem przynajmniej tak podaja przekazy rodzinne :-P).