Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cellulit

Polecane posty

Gość gość

najgorsze zło tego świata- cellulit mnie dopadł! nie iwem jak z tym walczyć. Pilnuję diety, ćwiczę a to nie znika. Nie mam już siły... kto boryka się z takim problemem jak ja?

Gość gość
Nie dramatyzuj ...wszystkie się z tym borykamy -nawet te chude ..Takie czasy,takie żarło ...trudno - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ...

Gość fiona999
To nie jest tak, że cellulit pojawia się od jedzenia. Wiele szczupłych osób ma ten problem. Po prostu u kobiet z natury jest więcej tkanki tłuszczowej. Można z tym walczyć na przykład za pomocą specjalnego masażu. Wiem, bo sama byłam na takich zabiegach i to pomaga. Trzeba to tylko robić regularnie, a mój tryb pracy mi na to nie pozwala.

Gość prawictwo pospolite 125
i czym ty się przejmujesz ? Celulit to jest atrybut kobiecości , nie ma sensu zwracać na to uwagi .. Gorzej jakby facet miał celulit Wolałbym mieć kobiete z celulitem niż z wąsem

Gość esmeralda543
Fiona999 ma rację - masażem można to trochę zredukować, chociaż cellulit zawsze gdzieś tam w jakimś stopniu pozostanie. Warto sobie znaleźć w okolicy masażystę i do niego zapisać się na serię zabiegów. Jakiś czas temu wyczaiłam taką aplikację Booksy gdzie można zajrzeć w grafik masażysty i zaplanować sobie wizyty. Poza tym jest tam też dział z opiniami klientów na temat różnych miejscówek tego typu, więc nie trzeba wybierać na ślepo.

Gość gość
Można zdrowo się odżywiać i uprawiać sport, a cellulit nadal może nas męczyć, oczywiście może nie aż taki duży, ale on chyba będzie na zawsze. Ja właśnie miałam taki przypadek, zawsze prowadziłam dosyć aktywny tryb życia, ale i tak miałam spory cellulit. Ostatnio zdecydowałam się na zabieg karboksyterapii (fenix) i muszę powiedzieć, że widzę drobną poprawę. Byłam tylko na 1 zabiegu, więc na duże efekty pewnie jeszcze chwilę poczekam, ale fajnie, ze już coś widać.

Gość gość
A możesz mi powiedzieć, jak wyglądał zabieg i czy bolało? W moim mieście też mają tego Fenixa, a chciałabym jeszcze zanim przyjdzie wiosna, móc pochwalić się nogami bez cellulitu...