Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie razem, a jego byla.

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony zaproponował mi wspólne mieszkanie. Tyle że wcześniej mieszkał tam z byłą dzieczyna (3 lata temu), a my razem jesteśmy 2 lata. Miałabym się do niego wprowadzić, tyle że przeszkadza mi to, że on wcześniej mieszkał z inną.

Gość gość
Boże jakie niektórzy maja problemy:-((( No i co z tego ze tam mieszkał z byłą?? Co ty nie potrafisz pogodzić sie z przeszłością swojego faceta czy co?? Jak mozna byc zazdrosną o byłą dziewczyną?:-(

Gość gość
Hmm normalnie ? Tak jestem o nią zazdrosna.

Gość gość
wprowadz się i zatrzyj ślady pobytu innej :-)

Gość gość
hmm dziwne. a co tam po niejzostało, że tak Cie to martwi? zdjęcia na ścianach, tapeta na komputerze, jej kosmetyki w łazience? jesli się jest dorosłym człowiekiem i wchodzi się w drosoly związek to na 90% nasza druga połówka miała już kiedyś jakiegoś partnera.

Gość gość
Jeżeli facet nie darzy byłej już zbytnia sympatią i nie trzyma u siebie jej " relikwii" to uważam że nie ma co ci przeszkadzać i zmień swoje nastawienie Bo zrazisz faceta do siebie tylko :) Jeżeli jest tak jak ja miałam we wcześniejszym związku ze miałam spać w pokoju gdzie były maskotki darowane jego byłej i ich wspólne zdjęcia na ścianie oraz jej rzeczy w szafie to ci współczuję Bo to znaczy że facet jest sercem z nią a nie z tobą ;)

Gość gość
Nie wierzę:-) Ale idiotka:-D Według ciebie debilko każdy ma zmieniać mieszkanie wraz z data zakończenia zwiazku?? Ile ty masz lat ze robisz problem z d**y, 12 czy 15??

Gość gość
A nie przeszkadza ci że zanużał się w pochwie poprzedniczki

Gość gość
A ja Cię rozumiem Autorko. To się nazywa zazdrośc wsteczna I sama mam z tym duży problem. Ciężko się tego pozbyć, bo w przeciwieństwie do "zwyklej" zazdrości, która zazwyczaj nie ma podstaw w realnym życiu, ta wsteczna dotyczy czegoś, co REALNIE istniało.

Gość gość
No ona zdradziła go. Zbytnio nie ma po niej rzeczy - chyba. Na ścianach są nasze zdjęcia.

Gość gość
spal cały blok, ba całą dzielnicę. Może ci ulży... ja bym rzuciła takiego faceta co dla mnie nie kupi nowego apartamentu tylko jak jakiś cham i burak proponuje mieszkanie skazone przez byłą To była ironia jakbyś nie załapała:D

Gość gość
Ja Cię rozumiem ale dla własnego dobra ogarnij się :) to tak jakbyś nie mogła pójść z nim do klubu, w którym on był z nią.

Gość gość
głupia jakaś , czy co?

Gość gość
wyjedź z miasta, wyjedź z województwa, wyjedź z kraju, przeciez ona mieszka w Polsce......