Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się tym cieszyć

Polecane posty

Gość gość

Byłam u lekarza, dowiedziałam się ze jestem w 6 tygodniu ciąży, nie umiem się tym cieszyć, jestem zdołowana

Gość gość
mnie wczoraj zaczął się 9 tydzień :) ciąża nie jest efektem wpadki, to wynik decyzji nas obojga, dobrze przemyślanej z resztą. A i tak hormony płatają mi figle i miewam różne myśli - od lęku, strachu, obojętności po radość. Dopiero po drugim USG, gdy po raz kolejny zobaczyłam serduszko coś zaczęło się zmieniać i przeważają chwile niezmąconego szczęścia :) Pozdrawiam i 3mam kciuki za zdrowie maluszka i Twoje :) Wszystko będzie dobrze! :) a teraz spójrz na to z tej strony,że przez najbliższe miesiące - dosłownie - NIGDY NIE BĘDZIESZ SAMA :)

Wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu. Im bardziej będziesz oswajała się z myślą, że zostaniesz mamą, tym bardziej będziesz cieszyła się z tego faktu:) Uszy do góry:) W końcu dziecko jest cudem:)

Gość gość
Mialam tak samo. Niby ciaza planowana, wszysc do okola sie cieszyli a ja bylam zdolowana. To chyba strach przed majacymi nadejsc zmianami,odpowiedzialnoscia itd.