Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Jak nie będę bogata, to się wkurwię.

Polecane posty

Gość gość
Nie bedziesz :)

Gość gość
No kiedy sie na to w******z?

Gość gość
Zostaje ci tylko byc z bogategym facetem :P zeby osiagnac bogactwo trzeba cos zaoferowac swiatu zebys mogl zarobic, dobra posada nie da ci bigactwa, twoj szef zawsze bedzie bogatszy od ciebie

Gość gość
Czemu jestes artystka?

Gość gość
Ja marze o bogatym domie jednorodzinnym. Oprocz mercedesa sls kupie sobie najnowsze porsche cayenne i bede nim na zakupy jezdzil z dziecmi :P. Jestem pieprzonym marzycielem, a w zyciu nie wiem czy mi sie uda... Dreamers man... But im not the only one, jak to mawial bill hicks

Gość gość
Aha :P. Ja caly czas marze. Moim prioretytowym marzeniem, lekko realnym jest kupno mercedesa sls. Mowie lekko realnym bo w anglii to auto jest tanie, i majac dobra posade moge sobie takiego kupic... Ale tak to o wielu rzeczach marze... O bogatym domu, zeby przed wejsciem czul juz klimat, bogate drzwi piekny teren przed wejsciem bezowe sciany i jakies kolumny przed drzwiami... Bogaty dom...

Gość gość
Ja jakbym dobrze malowal to rysowalbym obrazy moich marzen :P. Mam tylko zadatki muzyczne... Na nich sie dorobie o ile cos one znacza bo tego nie wiem

Gość gość
Codziennie slucham muzyki, dzieki niej sie czuje szczesliwszy..

Ja pragnę jakis dobry motocykl Yamahy i juz bylabym szczesliwsza :P Dzien bez muzyki absolutnie nie wchodzi w gre, to ona mnie nakręca najbardziej. Narysuje Ci Twoj wymarzony dom :D Zawsze cos :P

Gość gość
Ja bym laske uzdolniona plastycznie wykorzystal do tworzenia okladek muzycznych :P. A masz jakas specjalizacje? Masz cos co lubisz malowac najbardziej?

Zalezy od natchniecia. Uwielbiam bawic sie kolorami. Czesto zaczynajac mam swoj wizualny plan, ktory zmieniam konczac czyms zupelnie innym :P

Gość gość
Na mojepowinnas sprobowac uczepic sie jakiegos punktu i do niego dazyc. Np ciekawe mogloby byc malowac swoje matzenia. Moze to banalne ale od czegos trzeba zaczac :P mnie ciagnie do tworzenia muzyki elektronicznej cos jak moby albo burial. Moby to moj absolutny autorytet jesli chodzi o muzyke, gosciu ma fenomenalne dla mnie utwory, warto go poznac :)

Gość gość
Nie musisz, ja wiem, ze oni sa dobrzy :P