Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W wieku 22 lat lepiej byc samemu czy z kims

Polecane posty

Gość gość
Jasne że samemu związki to tylko same problemy i nic przyjemnego.

Gość gość
I dobrze i źle... Mam koleżanki, które są już któryś rok z rzędu same i im brakuje drugiej połówki. Ja niedawno skończyłam swój 4 letni związek i... Nie płaczę, bo się wypaliło po prostu. Zaczęło być źle. I czuję nawet ulgę. Żadnych problemów, żadnych zobowiązań, żadnych nerwów czy kłótni. A może po prostu nie wiem co to 'dobry związek' ;).

Gość gość
gosc 18:41 prosze opdisz mi :( wiec nie przezywasz ze skonczyl sie twoj zwiazek ? ja jestem 5 lat z facetem i tez czuje ze sie wypalilo... ;/

Gość gość
kobiecie lepiej w związku bo mężczyźnie zależy, Mężczyźnie lepiej samemu bo nikt go nie obciąża

Gość gość
@gość dziś - Ale co mam odpisać? Wypaliło się i tyle. Sytuacja u nas była nieco bardziej skomplikowana i nie zmierzam jej odpisywać na publicznym forum. Ciągnąć to tylko z sentymentu? Wspominam go jeszcze, nie jest mi to tak do końca obojętne. Ale myślę, że dobrze, że to się skończyło i nie związało nas coś więcej. Możesz to ze swoim jeszcze omówić. Może jest co ratować. Pytanie czy to wypaliło się z twojej, jego czy obu stron?

Gość gość
bardziej chyba z mojej strony sie wypalilo ;/ ehhh

Gość gość
No to trudno. A czemu? Coś w nim zaczęło przeszkadzać na przykład?

Gość gość
wszystko zaczelo mnie w nim draznic!! po prostu brakuje mi tez wolnosci .. to juz tak zaczelo sie 2 lata temu :( i tez jakos przestal mis ie podobac.. mam wrazenie ze marnuje sobie zycie dusze sie:( za mlodo sie wzielam za zwiazek ;/ ehhh na same swieta takie cos.. :(

Gość gość
Kobito masz 22 lata, a przeżywasz jakbyś miała już męża i dziecko z innym ;). Chyba, że coś więcej was łączy. No to się wypaliło i tyle. U nas to było trochę bardziej skomplikowane. Ja też robiłam wbrew sobie, że jakoś to będzie, poprawi się, ale tak naprawdę więcej mi nerwów ten związek przynosił niż szczęścia. Widocznie tak jest lepiej skoro nie przeżywam tego rozstania na wyrost.

Gość gość
Dziewczyny w tym wieku czesto szukaja bogatych sponsorow.

Gość gość
Nie wszystkie są takie. Uważam jednak, że każda dziewczyna prędzej czy później zwraca uwagę na takie małe detale czy facet jest w stanie zapewnić jej dobre życie, czy zaprasza ją gdzieś, kupuje, jest zaradny...

Gość gość
mam 22 lata i jestem sama, chciałabym w końcu poznać kogoś na całe życie... Źle mi samej.

Gość gość
ja wolalabym byc sama i byc wolna !!!!! nic nas nie laczy nie mamy dzieci i nie jestesmy po slubie!

Gość gość
czuje na 99% ze nic nie czuje do mojego chlopaka ale dlaczego tak sie stalo to nie wiem wiesz.. po prostu zaczelo mi brakowac wolnosci... :(

Gość gość
To nie narzekaj tylko to skończ skoro Ci źle...

Gość gość
W ty wieku większość ludzi wiąże się przede wszystkim dla rozładowania napięcia seksualnego, do tego, by z kimś móc wyjść. Sama mam 22 lata i nie mam nikogo i nie chce mieć. Czasy się zmieniły, teraz liczy się wolność, kariera, wykształcenie. Na miłość przyjdzie czas, lepiej się wyszaleć( nie chodzi mi o chlanie na umór czy puszczanie się). Wielu moich rówieśników ma kogoś, bo tak, niby się kochają, ale co do czego to szukają wrażeń. Na to pytanie nie ma jednej, właściwej odpowiedzi. To zależy od Ciebie, czy czujesz potrzebę bycia z kimś czy wolisz być sama.

Gość gość
To nie wiek na stale zwiazki tylko na poznawanie siebie i partnera.