Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzatanie??? skandal!!!!

Polecane posty

Gość gość

jutro idziemy ostatni dzien do pracy, pracuje w biurze. myslalam ze sobie na spokojnie pozamykam dawne sprawy a tu szef zarzadzil ze jutro bedzie taki dzien na sprzatanie...rozumiem ogarnac swoje rzeczy, ale my w kilka osob bedziemy tylko jutro, reszta ma wolne, i mamy wszystko ogarnac;/ powycierac kurze, umyc podloge... z jakiej racji? zdenerwowalam sie jak to uslyszalam, jakby malo roboty w domu miala... ale przeciez nie moge szefowi powiedziec nie... ehhh pocieszcie mnie jakos ;/ co byscie zrobili?

Gość gość
Zadzwoń po sprzataczkę.:)

Gość gość
poleć po łebkach a bardziej po cichu skup się na sprzątnięciu swojego biurka jak masz już sprzątać to lepiej swoje graty, tez bym była wkurzona

Gość gość
jesli pracujesz w biurze to chyba masz określony zakres obowiązków? Czy w tym zakresie masz uwzględnione sprzatanie?

Gość gość
jak bym mi tak kazali to bym zajęła się niszczeniem makulatury a mam 2 pudła wiec byłoby co robić, niby sprzątam ale tak naprawdę swoje brudy

Gość gość
Ja bym rozchorowała się i bym nie przyszła do pracy.

Gość gość
w swoich obowiazkach nie mam sprzatania :/ nie to ze jestem jak jakas krolewna czy cos, ale co tydzien odkurzamy, wycieramy nasze biurka...wiec czemu mamy tez za innych, oraz okna myc :/ a takze np kuchnie z ktorej raz w miesiacu korzystam.....

Gość gość
okna myć? No nie wiem, to może byc nawet łamanie zasad BHP jesli okna są np wysoko.Szef jakiś swiętszy od papieża chyba?

Gość gość
a to nie macie sprzątaczki ?

Gość gość
nie mamy. byla jeszcze 2 miesiace temu ale juz niema

Gość Jakie to żenujące
Skoro nie macie sprzątaczki, to kto bierze kasę za sprzątanie?! To mi śmierdzi oszustwem.W życiu bym nie sprzątała i nie myła bym okien, o, nie!!!!! Na pewno bym poszła na zwolnienie.A nich by dziad coś komentował, zrobiła bym jemu kolo pióra.

Gość gość
Ja bym się nie zgodziła, od tego jest sprzątaczka. Wszyscy się zbuntujcie, szef wszystkich nie wyrzuci. Ja rozumiem ogarnięcie biurka, porządek w papierach, ale mycie okien? Niech sprzątaczkę zatrudni sknera, do inspekcji pracy go podajcie.

Gość gość
to co mam powiedziec 'sam se sprzataj'? no nie wypada, ale tez nie usmiecha mi sie;/