Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Kuby

Psychiatra dla 5 latka

Polecane posty

Gość Mama Kuby

Witam, Bardzo Was proszę o pomoc. Mam problem z synem, generalnie to kochane i wrażliwe dziecko, ale często zachowuje sie makabrycznie. Bez powodu zaczyna nas bić, niestosownie sie odzywać. Itd.To z pewnością nie jest normalne. To tak jakby nagle coś w jego główce sie przestawialo i jest pełen złości, która głownie wyladowywuje na mnie i mężu. Chciałabym, żeby skonsultował go psychiatra. Dobry psychiatra, który rzeczywiście wie jak zdiagnozować i pomoc dziecku. Jeszcze trochę i sama będę wymagała pomocy. Jeśli wiec jest ktoś kto może polecić mi specjalistę w Warszawie to będę bardzo wdzięczna !!!!!

Gość gość
jakby dostal po d***e to zaden psychiatra nie byl by mu potrzebny... wyzywajcie sie teraz p*****lniete mamuski :P

Gość Mama Kuby
Cóż za głęboka myśl. A może jakaś trauma z dzieciństwa. Bardzo Ci współczuje. Może jak dostanę jakiś namiar to i Ty sobie zapiszesz i skorzystasz?! Gościu.......

Gość gość
Zrozum kobieto napisalas,ze dziecko kochane i wrazliwe a was leje i wyzywa kazdy normalny by zlapal zlal po d***e kazal wypieprzac dop sowoejgo pokoju to jest 5 latek rozumny i was leje i wyzywa :O a wiesz dlaczego bo mu na za duzo pozwalacie dostal by raz czy dwa po tylku by sie skonczylo a jak nigdy nie oberwal to by sie nauczyl sam was bic moze a ty chcesz z nim po psychiatrach jezdzic wlazl juz wam na glowe i jak go nie zaczniesz pozadnie karac czytaj lac po tylku to macie juz pozamiatane

Gość gość
Dlaczego psychiatra? Mi się wydaje że od tego jest raczej psycholog. https://www.facebook.com/psychologlogopeda?fref=ts A z tym dawaniem po tyłku to jest to metoda dla kogoś, kto nie umie inaczej wzbudzić autorytetu jak tylko zadawaniem bólu słabszemu. Gratulacje!

Gość Mama Kuby
Nie mylmy zaburzeń zachowania/ psychicznych z rozpieszczonym dzieckiem..... Nie napisałam swojej prośby by wdawać sie w szczegóły. Jestem matka, znam swoje dziecko, jego historie i uważam, ze cos jest nie tak. I ze pewne rzeczy dzieją sie jakby poza wola mojego synka. A bicie w przypadku dorosłego to nic innego jak okazanie totalnej bezsilności. Nie mogę Cię pokonać to Cię zleje bo jeszcze jestem większa i mam więcej siły. Nauka dla dziecka: chcesz cos uzyskać od drugiego człowieka użyj przemocy!!!!! Ja tez czasem już sie poddaje i używam siły.Jestem tylko człowiekiem...., ale do niczego lepszego to nie prowadzi. Jeśli wiec nie możecie mi polecić naprawdę sprawdzonego, dobrego specjalisty, który oceniłby stan psychiczny mojego dziecka to nie zajmujcie sobie i mi czasu i nie odpisujcie. A pod opieka psychologa byliśmy. Nic to nie dalo i nie wiem, czy to tak naprawdę wina tego, ze słaby specjalista , czy psycholog to jednak za mało. A Ty Gościu.... zwiększ swój skromny zasób wiedzy i poczytaj trochę więcej - dzieci rownież mogą chorować psychicznie.....

Gość Justyna789
Ja się leczyłam u dra Pawła Skrzyckiego i szczerze go polecam. Myślę, że dziecku też by pomógł, bo ma świetne podejście do pacjentów.

Gość Martyna_Ma
Mojemu synkowi dr Skrzycki poświęcił bardzo dużo uwagi. Leczenie przebiegło całe szczęście pomyślnie i już nie mamy żadnych problemów. Jak się trafi na odpowiedniego lekarza, to prawie wszystko można wyleczyć.