Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużamamusiadużarodzinka

A ja mam pięcioro dzieci!

Polecane posty

Gość gość
wychowujesz? chyba na kafe:D jejku co za sciema!!! niektorzy mają dar wymyślania historii i przyciągania komentaatorów:-)

Myślicie o mnie co chcecie, wszystko co tu napisałam to prawda.

Myślicie o mnie co chcecie, wszystko co tu napisałam to prawda.

Gość gość
To ile zarabiasz? Bo chyba o jedno zero za dużo :-) doktor by tu nie siedział i sie nie przechwalal , do tego robiąc błędy ortograficzne :-)

Gość gość
Pani Doktor, jest pani swietnie zorienotwana co wypisuje plebs na Kafe ;) W czasie dyzurow pani Kafcie podczytuje? Przyszla sie tu pani zalic czy chwalic? I te zarobki to rozumiem w panstwowym szpitalu? Nawet prowokacji pani nie potrafi napisac ktora by sie trzymala kupy, a co dopiero ludzi leczyc ;) Masakra, dawno nie czytalam takich bzdur 🖐️

Gość gość
Hah tepa rura

Gość gość
dużamamusiadużarodzinka Szanowna "p.doktor" .ja tez pracuje w sł.zdrowia ale żeby zarobić na rączkę 17 tys. muszę się niezle uwijać całymi dniami.Nie mam dzieci i nie wyobrażam sobie gdybym miała tylko trójkę czy dałabym radę sprostać jako dobry pracownik i jako matka.Nie wspomnę że doby by brakło aby załatwić tych którzy potrzebują mojej pomocy. W weekendy oczywiscie mam dyżury które musi każdy zatrudniony odbyć,nie ma zmiłuj.Prosze powiedziec gdzie tak dobrze płacą za frico,chętnie się przeniosę a nawet zmienię miejsce zamieszkania. WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich PAŃ:):):) właśnie z dyżuru