Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudachuda1

Pomogę wam schudnąć

Polecane posty

Gość Chudachuda1

Jak w temacie. Mam 25 lat i nigdy nie miałam nadwagi. Nie jestem dietetykiem,ale intuicyjnie odżywiam się tak,że nie tyję. Pomogę, pytajcie.

Gość gość
skoro nigdy nie miałaś nadwagi, to co możesz wiedzieć o odchudzaniu?

Gość Chudachuda1
jedzcie ile chcecie i ile chcecie. Byle by było kradzione. Kradzione nie tuczy. Wiem to z autopsji.

Gość chudachuda1
Podszyw powyżej. No właśnie tu nie chodzi o klasyczne odchudzanie a o zmianę stylu życia i nawyków żywieniowych na takie, które ma osoba, która nigdy nie miała nadwagi.

Gość gość
ale o co Ci chodzi? bijcie poklony bo jestem szczupla...jak tysiace osob

Gość chudachuda1
Na przykład od dzieciństwa jestem przyzwyczajona,że zawsze jem śniadanie. Rano jestem najbardziej głodna, nie żałuję sobie, wolę wcześniej wstać niż wyjść do pracy bez śniadania. Natomiast kolację pomijam bądź jem bardzo mało bo już nie jestem głodna. Dopiero później dowiedziałam się,że duże śniadanie przyspiesza przemianę materii. To jeden z przykładów na to jak intuicyjnie działa mój organizm

Gość chudachuda1
Chodzi mi o to,że te tysiące szczupłych osób, które nie stosują diet działa intuicyjnie. Nie twierdze,że podziała na każdego ale myślę,że ludziom, którzy mają problemy z wagą przyda się przejęcie niektórych moich nawyków żywieniowych