Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie ze taki facet jest niemeski

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze, niewysoki (cos ok 175) Po drugie - naprawde dlugie zadbane! wlosy (zwiazane w ogon), gladko ogolony Po trzecie - szczuply Po czwarte - zwraca uwage na stroj, dodatki, ubiera sie nietypowo (waskie czarne jeansy, koszula - ale w koszuli zawsze jest cos nietypowego, np. sa szyte wg wykrojow sprzed lat) reszta chyba normalna kwestie charakteru pomijam

Gość gość
Dla mnie włosy go dyskwalifikuja, ale są kobiety, którym się takie podobają.

Ja osobiście uwielbiam długie włosy u mężczyzn. A jeszcze jak pomyślę o szczupłych nogach w wąskich czarnych jeansach... :)

Gość małarudamaruda
uwielbiam długie włosy. zwłaszcza piękne. długo włosi mężczyźni są bardzo męscy, dużo bardziej jak dla mnie niż łysi, bo facet musi być włochaty i na głowie i na klacie :P.

Gość gość
Dyskwalifikuje brak zarostu... Uielbiam dłuższe włosy ale w połączeniu z brodą, ogolony facet, do tego szczupły wygląda całkowicie neiatrakcyjnie dla mnie

Gość gość
A tak z ciekawosci jestescie gothkami ? bo one lubia dlugowlosych

Gość gość
Uwielbiam fasetow z dlugimi wlosami rozpuszczonymi,, groda dwudniowa i z dlugim grubym penisem

Gość gość
penisa nie widac :P

Gość gość
A nie ciut niski, troche?

Gość gość
Ja też uwielbiam długowłosych, nie widzę w tym nic niemęskiego, kojarzą mi się trochę z wikingami :D

kocham uogólnienia ;). ani gothką nie byłam ani nie jestem, ani żadnych gothek nie znam, a znam kobiety uważające, że długie włosy u faceta są seksi. co do wzrostu...ja akurat lubię facetów między 170 a 175, więc dla mnie akurat taki wzrost to zaleta. jedyną wadą jaką widziałabym to wychudzenie, ale napisane jest, że szczupły a nie chudy, więc okej ;).

Gość gość
Nie, jest szczuply i nawet umiesniony (naturalnie) tylko ze jakos to bardzo mocno sie nie rzuca w oczy.