Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

perfumy

Polecane posty

Gość gość

Perfumy ze strony perfumeriain dlaczego sa takie tanie?

Gość gość
bo mamy bardzo dobrą ofertę

Gość gość
zapraszam do kontaktu na gg jestem teraz dostępny to pani wszystko pięknie wytłumaczę

Gość gość
chóój kóóń dóópa p***a ołóówek biskóóp

Gość gość
Niech Pan wytlumaczy tu

Gość gość
To podróbki albo jakiś przekręt także uważajcie :-)

Gość gość
Co tu dużo pisać oferowane przedmioty to podróbki oryginałow wykonane idealnie na ich wzór. Zapach jest taki sam jak w oryginale. Produkt posiada wszystkie oznaczenia, kody, znaczki, grawerunki itd, natomiast producent nie odprowadza daniny na rzecz marki która jest ogromna. Dzieki temu produkt jest tani. Do produkcji używane są olejki z Francji te same co stosują w oryginalnym produkcie. 90% perfum na allegro to jest dokładnie to samo co u mnie tylko w znacznie większej cenie.

Gość gość
Pewnie tak bo cos dziwnie to wyglada

Gość gość
A dlaczego na stronie sa takie niewyrazne zdjecia?

Gość gość
A też mała uwaga nigdzie nie piszemy że produkt jest w 100% oryginalny, natomiast zwykły użytkownik nie jest w stanie odróżnić naszego produktu od tego z sephory. Dopiero jak w perfumerii stacjonarnej pochwali się za ile kupił perfumy to jest uświadamiany co zakupił ale to tylko pod względem ceny, ponieważ pracownik takiej perfumerii też na pierwszy rzut oka nie będzie w stanie produktu rozpoznać.

Gość gość
To dlaczego używacie na stronie nazw swiatowych marek???Żeby wprowadzić w blad potencjalnych kupujących.

Gość gość
Ale nie zmienia to faktu ze to sa podróbki a ich sprzedaż jest zakazana :-)

Gość gość
proszę napisać które zdjęcie wg pani jest niewyraźne to poprawimy bo moim zdaniem zdjecia są ok , sam je robiłem i realnie prezentują sprzedawany produkt

Gość gość
W naszym kraju jest przyzwolenie na handel takimi produktami. Przeglądają aukcje allegro 90% oferowanych perfum to podróbki

Gość gość
kupią na stronie za 65 a na allegro sprzedają po 120 czysty interes

Gość gość
Wszystkie sa jakies rozpikselowane

Gość gość
ogladałem je w wielu monitorach i wydają się ok a jak będą w super jakości to siębędą długo ładować.

Gość gość
nie kupujcie podrób bo to wstyd :P

Gość gość
Ale to sa tylko zdjęcia a tak naprawdę nie wiesz co dostaniesz i czy wogole dostaniesz :-)

Gość gość
widzę że zmieniłeś koncepcje po tym jak się ośmieszyłeś tymi reklamami :o od razu widać że to ty założyłeś temat żeby później wychwalać te podróby :P

Gość gość
wstyd to kraść i d**y dawać za pieniądze

Gość gość
podrabianie perfum to też jest kradzież marki :P

Gość gość
biznes jak biznes reklamy wymaga im więcej osób widzi tym więcej kupuje, poleca znajomym i się kręci, bez urazy ale klientów z cafe mam sporo ha hasło kafeteria do każdego zamówienia dam 15% rabatu

Gość gość
podrabia fabryka która ryzykuje najwiecej a ja towar kupuje i za niego płacę wiec go nie kradnę jak rumun w spożywczym.

Gość gość
Odpowiedzialny za handel podróbkami będziesz tylko ty i tłumaczenie ze dostawca takie zrobil nic nie pomoze.

Gość gość
znam ludzi co handlują tym od lat i nie wiele im się dzieje tylko mandat ale za produkcję to już jest czapa. Mandaty płacą i handlują dalej.

Gość hrrhrthrt
Tak trochę nie na temat: ostatnio z ciekawości wypróbowałam perfumy j'adore czy jak im, oczywiście podróbki - okazało się że pachną jak oryginalne, są trwałe jak oryginalne; co gorsza w Pl oryginały sklepowe kosztują pięć razy więcej niż te same perfumy za granicą; zatem to nie cena podróbek jest niska - to absurdalnie napompowane są ceny sklepowe. Podsumowując: jest nieetyczne i nielogiczne kupować perfumy w sklepie. Kupujmy pirackie perfumy, może to zmieni rynek na lepsze bo na razie mamy w Pl dno z cenami wyższymi niż na zachodzie a przy o wiele niższych naszych zarobkach no i kosztach proponowania nam produktu.

Gość gość
Porównywałem kiedyś te ceny na zachodzi i wcale dużo taniej nie wychodzą niz u nas a wręcz przeciwnie bo i życie jest dużo droższe. Ostatnio doznałem szoku w sephorze nowy zapach lancome la vie belle kosztuje 750 zł u mnie jest 10 razy tańszy sprzedałek ok 100 szt i żadnego zwrotu. Niech sie lancome buja z tą ceną. Pracuj cały miesiąc na flakon.

Gość hermiona008

Ja często zamawiam na edp24.pl i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Do moich 3 ulubionych zapachów należą:

1.Vanilla Hills woman(orientalno-waniliowy zapach)

2. Antilope deluxe(mocny, seksowny, kobiecy zapach)

3. Szara Pantera (świeży, delikatny zapach)