Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoSamotna29

ida swieta a ja planuje samobojstwo

Polecane posty

Gość BardzoSamotna29

Mam dosc wszystkiego siebie durnej rodzinki ludzi poprostu chce zniknac bardz sie boje chce zyc ale musze umrzec wszyscy beda miec swiety spokoj bardzo bardzo sie boje wlasciwie to jestem przerazona gdyby moja rodzina sie zmienila..............

Gość gość
To zrób to a nie skowycz na forum .Bądź bohaterem we własnym domu w święta :classic_cool:

Gość gość
Czego chcesz się zabić ?

Gość BardzoSamotna29
Chyba "dlaczego" imbecylu :o

Gość gość
jakbym czytała o sobie też tak czuję

Gość gość
Zmieniła? Co jest nie tak z twoją rodziną? No i z tobą? Czy naprawdę nie ma niczego na tym świecie co daje ci radość?

Gość gość
Samotność ci bije na dykiel

Gość BardzoSamotna29
Jedyną radość na tym świecie daje mi mój wibrator Anal Intruder 2000 kupiony w Tesco na promocji .

Gość gość
Znowu jakas nieudolna samobojczyni :D

Gość gość
Gdyby każda zdesperowana i niewybzykana locha z kafe która deklaruje samobójstwo , faktycznie to robiła to to forum świeciłoby pustkami .

Gość młody_zamyślony
Słońce,nie przejmuj się tymi komentarzami pisanymi przez jadowite żmije ,tutaj jest to normalne :).Współczuję Ci bardzo ,ponieważ sam nie czuję się wiele lepiej .

Gość gość
Powieś się na żyrandolu nad wigilijnym stołem . Wisielcowi puszczają zwieracze wiec istnieje duża szansa ,że naszczasz lub nasrasz na wigilijnego karpia :D

Gość gość
To będą wyjątkowo krwawe święta :-P

Gość gość
gość dziś Dobre :D

Gość młody_zamyślony1995
Jednak wy wszyscy jesteście p**********i sadystami.Homo homini lupus est.

Gość gość
Weź się w garść dziewczyno i żyj bo zawsze znajdzie się ktoś kto Cię pokocha i komu będzie na tobie zależało

Gość gość
Po co odświeżasz temat - autorka już zapewne leży w kostnicy 🖐️

Gość gość
Sadystami,ze co ?Bo dziewczyna chce popelnic samobojstwo?Gdyby chciala,to by to dawno zrobila,a nie dzielila sie tym na forum.

Gość gość
Wiesz co? Masz jedno zycie nie marnuj go to ze teraz jest źle nie znaczy że zawsze tak będzie.Nikt nie ma łatwo każdy ma problemy ale trzeba z nimi walczyć.Samobójcy to tchóre bez honoru myslą tylko o sobie nie zastanawiają się jak będą czuć się potem ich bliscy.Upadamy po to by nauczyć się podnosić szczęście na Ciebie czeka musisz o nie powalczyć nagorsze jest się poddać

Gość Było miło
Nie myśl o tym! Jeszcze Tobie zaświeci słoneczko:D Nikomu nie zrobisz na złość, tylko sobie..W dzisiejszych czasach nie jest łatwo, ludzie są podli.Nawet niektórzy na tym forum😡 Wez się w garść, olej to.Na pewno poznasz kogoś,kto Cie pokocha.Zobaczysz jakie życie jest piękne.PROSZĘ CIĘ, NIE ZMARNUJ TEGO!!! Życzę Ci Radosnych Świąt,Pozdrawiam Cię serdecznie. Kasia z Łodzi 🌻 🖐️

Gość gość
Kilka lat temu też chciałam umrzeć. Dobrze, że nie popełniłam samobójstwa. Ty też za kilka lat będziesz się cieszyć, że tego nie zrobiłaś.

Gość BardzoSamotna29
Chyba dzisiaj skoczę

Gość sobotni_wieczór
To nie takie proste, trzeba mieć ogromną odwagę, zawsze podziwiałem odwagę samobójców.

Gość gość
skoczysz z dywanu na podłogę?

Gość gość
Pomoge ci. Wyjdziesz zemna na dach i popchne cie:-) ale wczesniej napiszesz mi kartke ze z milosci domnie to zrobilas:-) uwierzą mi:-)

Gość gość
Nie skacz. Tez jestem samotna , tez mam takie mysli, tez co dzien walcze sama ze soba. Sily dodaje mi fakt, ze moja rodzina bardzo by cierpiała. Jacykolwiek sa ludzie, ktorzy Cie otaczaja na pewno Cie kochaja.. a jak ten argument do Ciebie nie przemawia to pomysl, ze zrobisz im na złość i zostaniesz kims! Złość tez może byc niezlym napedem. Tylko sie nie poddawaj!

Gość gość
Jeżeli pod choinkę dostane kiepskie prezenty to się zabije.

Gość gość
moje życie też jest fo d**y.Mam dach nad głową,jedzenie w lodówce i rodzinę.Idę się pociąć mydłem w płynie

Gość Bubulina1
LUDZIE!!!!!!!!!!!! Co Wy tu piszecie... Komuś jest źle na świecie, a Wy go obrzucacie inwektywami....... Potwornie smutne. A do tych na skraju życia... Nie warto go kończyć. Naprawdę. Jak dobrze poszukać w sobie - to znajdzie się powód do bycia tu i teraz. Jestem niewierząca wiec nie będę straszyć ... ale sama czasem myślę, że to nie ma sensu: praca, dom, kanapa, TV, nakarmić psy i kota, sprzątnąć kuwetę, umyć się (nie zawsze - deprecha ;) i od nowa - wstać, jechać do pracy, dom, kanapa......... Brak bodźca, brak sensu... ale znalazłam sens istnienia w dążeniu do zobaczenia paru miejsc na Ziemi! I to daje mi parę do życia, bycia i tyle. A jestem 56-letnią babą bez żadnych bliskich. Oprócz moich zoologów :).