Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból ręki po szczepieniu i temp.

Polecane posty

Gość gość

Miała ktoras taka sytuacje. Byłam dziś z cora 4 lata na szczepieniu godzinę po zaczęła narzekac na ból ręki temp 39 i do 22 płacz. Temp spadła i mała zasnęła.

Gość gość
To NOP i radzę Ci go zgłosić. I ciesz się, że tylko tak, bo Twoja córka mogła zapłacić znacznie wyższą cenę za Twoją bezmyślność.

Gość gość
Przestań ją straszyć. Lekarz mi wiele razy po szczepieniu mówił że może wystąpić goraczka. Raz mialam tak. Na drugi dzień juz bylo ok.

Gość gość
Słuchajcie dalej lekarzy, którzy mają intratne kontrakty z gsk i innym gównem. O tym, że dziecko może umrzeć po szczepieniu powiedział Ci? A o tym, że może dostać alergii? Przeczytaj ulotkę szczepionki, którą podałaś, tylko prawdziwą ulotkę , a nie reklamę szczepionki dla naiwnych rodziców. I ból ręki i temperatura to niepożądany odczyn poszczepienny.

Gość gość
Autorko. Moje dziecko tez mialo raz gorączkę po szczepieniu. Juz wyzej pisalam ze na drugi dzien wszystko bylo juz w porządku. Jak dalej będzie goraczkowac to idź z nią jutro do lekarza dla świętego spokoju. Do Pani od NOPu slucham tego co uwazam za sluszne a nie anonimowej Pani na forum.

Gość achtung achtuuung
ALERT: maniaczki nieszczepiące dzieci na temacie! maniaczki nieszczepiące dzieci na temacie! mayday mayday! maniaczki na temacie!!

Gość gość
Autorko jak córka ? Spadła gorączka?

Gość gość
Mam pytanie do nieszczepiacych. Ilu Waszych rowiesnikow zaplacilo "najwyzsza cene" za szczepienie gdy byliscie w wieku szkolnym? Kolejny wymysl wspolczesnych, nawiedzonych mamusiek ot co.