Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja zdobyć tą dziewczynę? Kobiety pomóżcie żebym nie zrobił głupoty!!! :D

Polecane posty

Gość gość

Sprawa ma się następująco, przeglądałem zdjęcia z wigili koła studenckiego do którego kiedyś należałem z mojego wydziału i na jednym ze zdjęć zauważyłem dziewczynę w 100% pasującą mojemu gustowi. Nie jestem leszczem który nigdy nie miał dziewczyny, a miałem 2. Z każdą z którą chciałem się umówiłem i każda pamięta mnie pozytywnie. Podobno jestem przystojny. Nie studiuję już na tym wydziale ale robię coś znaczeni lepszego więc nic nie straciłem. Dziewczynę znam tylko ze zdjęcia, nic poza tym. Wiem że jest na pierwszym roku. Przecież do niej nie podejdę i nie walnę tekstu że wyczaiłem ją na focie i teraz chce się umówić bo spojrzy na mnie jak na kretyna. Co mam zrobić bo zwariowałem na jej punkcie!

Gość gość
fiku ma całkowitą rację

Gość gość
Znowu ty od tego bruneta... Pytam serio! Jak to zrobić, może któraś z was miała podobną sytuację. Nie jestem dzieciakiem i nie będę sie bawił w jakieś polowanie, udawanie ale boje się tak ryzykować żeby iść w taką bezpośredniość.

Gość gość
Mam 2 kierunki studiów. Prowadzę własną firmę, mam samochód z wyższej półki, mieszkanie wynajmuję a mam zaledwie 21 lat. Nie chcę tego spieprzyć.

Gość gość
może do niej napisz

Gość gość
Idź do niej, powiedz jej to co napisales wyżej i będzie Twoja ;)

Gość gość
Albo stwierdzi że jestem jebniety. Przeciez nie podejdę i nie powiem: hej cześć, spodobałaś mi się i chce się z Toba umówić ;p To musi być bardziej błyskotliwe a ja tym razem boje się tak zaryzykować bo to jest strzał 50/50. Kiedyś tak zrobiłem i laska pisała że chce sie ze mna spotkać mimo że miała faceta. Podszedłem do niej i przy nim powiedziałem że jest z******ta i mimo tego że ma faceta będę się na nią codziennie "tak" patrzył .

Gość kobieta_kobieta
Chłopie, czy Ty w ogóle wiesz jaka ona jest... miła, sympatyczna, uśmiechnięta, radosna, czy może zrzędliwa, piękna z wyglądu a pusta w środku? Weź mi wytłumacz jedną sprawę - jak mogłeś oszaleć na jej punkcie jak nie wiesz kim jest.... Buzie może ma ładną, czy nawet jest zgrabna, może ją kojarzysz, bo raz się spotkaliście. Ale jeśli nic o niej nie wiesz, to Twoje deklaracje życiowe jak już nie jesteś ustawiony są co najmniej nie na miejscu. Gówniarz jesteś i tyle. Albo głupi bezdennie. Napisz raczej, że chcesz ją lepiej poznać, przekonać się jaka jest i chcesz jakiejś porady, bo Cię dziewczyna onieśmiela - taka ładna, a nie że oszalałeś na jej punkcie i jesteś nie byle jaką partią. No dramat po prostu. Jesteś po 2 związkach i nie wiesz jak do dziewczyny zagadać - nawet obcej? I Ty studiowałeś? Heloł ! Ja też jestem studentką i podstawą na studiach było zaczynać rozmowy z obcymi ludźmi. Tym bardziej że wiesz w jakich kręgach ludzi się obraca... No błagam Cię.. bez takich herezji...

Gość gość
O mój boże... ja na pewno nie chciałabym takiego pierdoły, no wybacz ale po części nim jesteś. Powiedz jej o tej firmie, którą masz i zobaczysz, że zadziała.

Gość gość
No jestem głupi bezdennie bo nie zajmowałem się wyrywaniem lasek na imprezie ale pracą i nauką a dziewczynę miałem bo postanowiłem zdobyć tak jak teraz bo podobał mi się jej charakter. Ale my sie poznaliśmy na imprezie. Potem było to samo, poznałem dziewczynę, kompletnie obca, spotkaliśmy się na parkiecie a 30min później bylismy już razem w pokoju .Jedną i drugą kochałem, pierwsza zdradziła, z drugą po prostu się wypaliło. Nie mam doświadczenia w takich akcjach. Tej nie znam z wyglądu jest to mój typ, żadna modelka tylko normalna dziewczyna o wspaniałym uśmiechu. Chce ją poznać ale nie ma szansy żebyśmy się spotkali na uczelni bo tam nie studiuję, nie ma szansu gdzieś indziej bo ona jest przyjezdna. Nie będę na nią polował bo mi ktoś inny się umówi kto ma jaja. W życiu byłem na randkach z 2 dziewczynami i obydwie były ze mną w związku. Dlatego pytam, widziałem tylko jej 2 zdjecia i chce ją poznać. Głupie mi się wydaje podejście do niej i powiedzenie że chciałbym ją poznać bo pomyśli sobie że jestem jakimś desperatem.

firmę to on ma chyba w snach, w dodatku nikt mitomanowi nie powiedział, że w wieku 21 lat nie da się mieć ukończonych 2 kierunków studiów. jak nie potrafisz zaryzykować to nie podrywaj, bo jak cię oleje to będziesz musiał popłakać się w kącie. boszeeee, co za mameje chodzą po tym świecie.

Gość gość
Gdzie ja napisałem że skończyłem dwa kierunki studiów?! Ludzie , ja się pytam bo nie wiem co zrobić i założę się że 99% facetów też by nie wiedziało. To nie jest ktoś kogo mogę spoktać na uczelni, na roku czy w grupie ale dziewczyna której nie znam , ona nie zna mnie i jedyne co mogę zrobić to podejść i powiedzieć że chce się z nią umówić. Kurwa ,co w tym złego? Jesteście jacyś sfrustrowani bo człowiek się normalnie pyta a wy tylko wjazdy personalne.

"Mam 2 kierunki studiów." X tu napisałeś. X wystarczy napisać "witaj, zobaczyłem cię na zdjęciu (takim i takim), masz ładne spojrzenie/włosy/dupę/whatever, chciałbym cię bliżej poznać. ten tekst napisała mi alicja z neta, bo jestem zbyt mamejowaty, żeby sklecić do ciebie 2 sensowne zdania po polsku. pozdrawiam cię ja, bezjajeczna mameja" X 10 zł się należy. dobranoc.

Gość gość
Podejdź do niej i powiedz "Jesteś z Alaski? Bo tam są takie laski"... i się zaśmiej głupkowato

Gość gość
mam ale nie skończone i jestem w trakcie... III i II rok. Potem podejdę a ona pomyśli że mnie p****ało dlatego was pytałem, na forum dla kobiet a nie na forum motoryzacyjnym! pierdziele, trzeba było tak od razu.

Gość gość
I co zrobiliście? Chłopaczyna się zdenerwował :(

Bez obrazy ale co byś nie zrobił to dziewczyna pomyśli ******** bo jesteś chamski, wulgarny i nieprzyjemny, do tego masz się za nie wiadomo kogo, a tak naprawdę jesteś zwykłym szarym człowieczkiem, do tego z problemami emocjonalnymi.

Gość gość
to tak jak ty, fiku. siebie warci..

Gość gość
czyli najlepiej siedzieć w domu i nie wychodzić...

Najlepiej wpierw dorosnąć a potem bawić się w podrywanie lub ostatecznie - podrywać osoby o podobnym podejściu do życia.

Gość gość
Już tak dwa razy zrobiłem. Charaktery miały piękne ale nie podobały mi się i nie było chemii. Co z tego ze były piekne i miały jak mi się wydawało cudowne charaktery? Rozumiem że dla Ciebie to też źle ale czego można wymagać od kogoś kto codziennie piszę że nie może dostać swojego brunetka? Według mnie to niczego mądrego,bo chyba zazdroscisz dziewczynie ze ktoś się nią zainteresowal przez samo zdjęcie co zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu.

Gość dorota wam poradzi
skoro nie jesteś na tyle błyskotliwy, żeby samodzielnie opracować plan zagadania do tej laski, to może zostaw to innym, z większym, hm, pomysłem, a sam skup się na studiach. poza tym wystarczy prosty, kulturalny przekaz, bez silenia się na oryginalne a w rezultacie najczęściej żałosne teksty. a teraz usiądź, bo możesz paść z wrażenia na linoleum: cześć, mam na imię.... podobasz mi się i było by mi miło, gdybyś dała się zaprosić na kawę/piwo/rumianek.

Gość gość
Zwyczajnie, podejdź i powiedz, że ci się spodobała i chciałbyś ją poznać. Gdzie tu desperacja? Jak świat światem faceci zaczepiali w ten sposób dziewczyny.

Gość gość
Dokładnie tak, jak pisze Dorota. Proste rozwiązania są najlepsze.

Gość gość
dlatego was pytałem, na forum dla kobiet a nie na forum motoryzacyjnym! x Proszę, dostałeś radę. Teraz wykorzystaj.

Gość gość
No właśnie. O takie cos mi chodziło. Nie znam się i pisałem że nie umiem podrywać a nawet się nie starałem nigdy. Taki jestem. Pierwsza dziewczyna powiedziała że możemy zostać przyjaciółmi a mimo to dwa tygodnie później byliśmy razem. Niestety tym razem to co innego,bo tej nie poznam na wspólnej imprezie. Dziękuję.

Gość gość
No, to trzymamy za ciebie kciuki. Dasz radę.

Gość gość
wyjmij pytona i powiedz żeby ssała xD