Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peggybe

Jakie biuro rachunkowe w Warszawie wybrać?

Polecane posty

Szukam biura rachunkowego z Warszawy, które poprowadzi pełną księgowość mojej firmy. Mam już pewnego kandydata http://fkwadrat.pl/pelna-ksiegowosc-dla-firm.php, ale może Wy macie inne propozycje? Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby było to biuro z doświadczeniem i renomą. Oczekuję pełnego profesjonalizmu i szerokiego zakresu oferowanych usług.

Gość gość
Sama też szukam jakiegoś biura rachunkowego, myślałam o opcji online. Przeglądałam kilka innych forum związanych z tym wątkiem i zobaczyłam, że dużo jest komentarzy o www.in-nova.pl, zastanawiam się tylko czy to oni siebie sami tak reklamują czy to są prawdziwe opinie. Korzystał ktoś? :)

Gość Krytyczny
Co do tego czy są to prawdziwe komentarze to nie mam pojęcia, moja firma jest obsługiwane przez to biuro, jak do tej pory nie było żadnych komplikacji, z kolei w przypadku mojego kolegi upierali się na jakieś rozwiązanie podobno dobre dla niego ale on się zdenerwował i zrezygnował z nich.

Gość gość
Myślałaś o księgowości online albo wirtualnym biurze? To naprawdę świetne rozwiązanie, przynajmniej sprawdziło się w moim przypadku, a korzystam z usług http://www.biuro-wroclaw.pl/, możesz się z nimi skontaktować, na pewno Ci wszystko chętnie wytłumaczą. Pozdrawiam!

Gość ewelinka8675
hej dziewczyny. Zna któraś z was biuro quality dot? Któraś z was współpracowała jakoś z nimi?

Gość gość
Moja koleżanka chyba wynajmowała od nich chyba wirtualne biuro, ale nie wiem czy księgowość też..

Gość gość
Ciężko wybrać bo konkurencja jest duża. Ale ja polecam korzystać z baz zbierających takie biura na jednej stronie np. biurarach.pl

Gość ula2586
Jak dla mnie najbardziej rzetelnym biurem rachunkowym jest Tax Expert 24 http://taxexpert24.pl/ których priorytetem jest bezpieczeństwo, a także zadowolenie klienta. Posiada licencję Ministerstwa Finansów od 2005 roku. Gorąco polecam, pełny profesjonalizm! :)

Gość jakub098
Wybrałam wirtualne biuro. http://www.wirtualnebiuroprogress.pl/ To bardzo sprawnie działająca firma oferująca szeroki zakres usług. Ale nic na siłę. Można w sposób dowolny korzystać z jej usług zgodnie z zapotrzebowaniem.

Gość gość
ja wybrałam Akro www.akro.waw.pl :) i jestem zadowolona

Ja prowadzę firmę z siostrą i skorzystałam z biura księgowego Accountant na Kopernika w Warszawie. Muszę przyznać, że od roku nie miałam z nimi żadnej nieprzyjemności, pracują bardzo rzetelnie. Dodatkowo, cenię sobie to, że jesteśmy w ciągłym kontakcie i wszystko ze sobą uzgadniamy. Oprócz usług księgowych mają w ofercie też doradztwo podatkowe, prowadzą dokumentację kadrową. Naprawdę polecam :) Tu info o Accountant: http://www.kancelaria-accountant.pl/

Gość gość
zależy czego oczekujesz - najtańsza jest chyba ifirma - online załatwisz wszystko

Gość gość
Niby tak, ale nic nie zastąpi realnego kontaktu z księgową. Jak ktoś sobie rozlicza 2-3 fakturki w miesiącu to ok, ale jak ktoś prowadzi duży biznes to tylko biura stacjonarne i to takie większe i sprawdzone jak QualityDot i inne, które na rynku są długo.

Gość gość
Może www.akro.waw.pl ? W sumie sa w centrum no i ogarniają co trzeba :)

Gość Klipak
Sam borykałem sie z tym problemem kiedy otwierałem własna działalnosć gospodarczą. Sprawdzałem oferty wielu biur rachunkowych. Ostatecznie przekonany wieloma pozytywnymi opiniami wybrałem biuro rachunkowe GRAŻYNA prowadzonę przez Beate Baliszewską. Wyboru nie żałuję, bo to na prawdę świetne biuro. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wszystko załatwiane jest z pełnym profesjonalizmem oraz w terminie.

Gość eleonoral
Z czystym sumieniem moge powiedziec, zebys poszla do gabafi na Mokotowie. Maja imponującą wiedze i doświadczenie, a przy tym wspolpracuje się z nimi przyjemnie i prosto.

Gość gość_MariannaS
Sprawdźcie sobie Gabafi.pl Dla nas prowadzą sprawy księgowe już od kilku lat. Zawsze zapewniali najwyższą jakość usług. Współpraca bardzo sympatyczna, ale i rzetelna oraz terminowa.

Gość Markadiusz
Gabafi na Mokotowie to chyba naprawdę najlepsza opcja. W przeciwieństwie to beznadziejnych warszawskich firm oszukujących klientów, gabafi jest profesjonalne i odpowiednie cenowo.

Gość gość
W warszawie jest dużo biur księgowych i sztuką jest znaleźć coś dobrego i zaufanego. Ja swoje biuro księgowe znalazłam po znajomości z polecenia koleżanki. Miałam okazję korzystać z usług wielu biur i żadne nie było tak dobre jak oni http://www.bkliczydlo.com.pl/kontakt/.

Gość gość
My korzystaliśmy z usług biura księgowego Liczydło na Warszawskim Mokotowie. Korzystamy z ich usługo do tej pory i jesteśmy zadowoleoni z pracy i cen oczywiście.