Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy elektronika będzie tania?

Polecane posty

Gość gość

no właśnie? iphony za 2 kafle, telewizory za pare tysięcy...

Gość gość
Przecież w sieci aż roi się od dobrych ofert, niskich cen i sklepów z zamiennikami robionymi na takich samych podzespołach (np. allinside.pl). Nie każdy musi kupować iphone'a żeby dzwonić, robić zdjęcia i mieć przy sobie fb ;)

Gość gość
Generalnie jest tania ale jak się chodzi do najdroższych sklepow to ceny mogą powalic.

Gość gość
reklamy już od rana :O

Gość gość
pytasz kiedy cie za darmo zachipuja? :P

Gość gość
no słuchaj wg mnie elektronika wcale nie jest droga,zdecydowanie tańsza niż kilka lat temu, kiedy telewizor 32 cale kupiłam za 1900 zł, dziś na promocji można kupić 40 cali za 1200 zł, sama parę dni temu widziałam taki.

Gość gość
Też uważam, że do drogich nie należy. Weszłam właśnie w link tego całego allinside.pl i muszę przyznać, że rzeczywiście ten sklep wygląda obiecująco i chyba zamówię coś tam wkrótce ;)

Gość dariush
Ja tam nie czekam aż będzie tania tylko po prostu szukam okazji jak czegoś potrzebuję. Są np portale aukcyjne, na których można kupić takie rzeczy za śmieszne pieniadze. Np. ja licytuję na sknerus.pl. Ceny zaczynają sie od 0 zł. Ostatnio widziałem na głównej stronie ze koleś wylicytował utrrabooka za 4 zeta. Też bym tak chciał :d

Gość maszdek
Tania to rzecz względna, zobaczcie tutaj - http://www.conrad.pl/ Zawsze stawka w sieci za dokładnie to samo, będzie dużo niższa niż ta na mieście, tak więc po prostu - szukajcie i porównujcie. Nie ma tak, że za każdy produkt musicie przepłacać - kupujcie rozsądnie.