Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pelen obaw

esapelle jak to jest

Polecane posty

Gość gość pelen obaw

witam was dziewczyny...mam pytan kilka zwiazanych z tabletka PO. Otoz 13 grudnia dostalam okres trwal 4 dni cykle mam strasznie nieregularne wiec obliczenie dni plodnyh trudne. 20 gru. 2 dni po skonczonym okresie przydazyla nam sie z mezem przygoda (pekla prezerwatywa) po 13 godz przyjelam escapelle.. Pierwszego dnia bylam bardzo slaba, duzo spalam i bolal mnie bardzo kregoslup jak mam przed okesem. Dzisiaj w nocy dostalam brazowego plamienia doslownie kilka kropel, bola mnie piersi i kuja jajniki ...czy waszym zdaniem jest szansa ze tabletka zadziala>>>>

Gość gość
Miałam takie same objawy + bardzo gęsty biały śluz, ale plamień nie miałam. Ja akurat byłam w samym środku regularnego cyklu, więc byłam w "nieco" gorszej sytuacji niż Ty. No i nie pękła tylko się zsunęła głęboko i lepiej było nie ryzykować czy coś się wylało, zostało... I mamą nie zostałam, nie miałam żadnych dalszych powikłań. Wzięłam w ok 9-10h po. Myślę, że w Twoim przypadku też zadziała. Po to są te tabletki.

Gość gość
no wlasnie ja tez zauwazylam sluz taki przezroczysty, gesty... i nadal pobolewa mnie brzuch nie wiem czego sie spodziewac czekanie jest najgorsze