Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze usg niepewnosc czy niepokoj

Polecane posty

Gość gość

mam takie pytanie lekarz mi powiedzial ze na 70% jest to dziewczynka od drzwi moze juz powiedziec ze na 50% i czy za kilka tygodni moze sie potwierdzi czy to napewno bedzie dziewczynka ?? i tez mam takie pytanie bo na zdjeciu na usg w rubryce GP mam napisane Williams i nie wiem czy to jest dobrze czy zle czy mam sie niepokoic czy nie ?? bardzo prosze was o jak najszybsze odpowiedzi

Gość gość
gp to nazwisko lekarza:P Ok 20 tyg już zwykle na 100% dziecko pokazuje cos ma między nózkami

Gość gość
lekarz ma inaczej na nazwisko a ja jestem juz w 13tygodniu

Gość gość
najbardziej jestem ciekawa co to znaczy Williams w rubryce GP bo troche sie niepokoje

Gość gość
to troszeczke sie uspokoiłam a tym bardziej sie uspokoilam jak mi lekarz powiedzial ze jest wszystko wporzadku i ze jest zdrowe

Gość gość
czytam na necie i GP Williams to jest chyba jakas choroba zespoł tylko co to znaczy GP???

Gość gość
prosze o odpowiedz

Gość gość
GP- to na wyspach, szczególnie w Irlandii skrót od general practictioner czyli to, co nasz lekarz rodzinny. Nie wiem czemu autorko Sobie tym zaprzątasz głowę. To naprawdę nieistotny szczegół.

Gość gość
A po co rozkminiac co to znaczy? Jesli lekarz mówi ze jest w porządku, to po co się nakrecac??? Ja wczoraj miałam 1 usg prenatalne/genetyczne i tez będzie dziewczynka:-).

Gość gość
A Ty uwazasz ze lekarz powiedzialby ze z dzieckiem jest wszystko ok i równocześnie zapisal w wyniku jakąś chorobę i nie zlecil kokejnej diagnostyki? Nie masz zajęcia? Do świąt się przygotuj, zamiast doszukiwac się czegos czego nie ma:-)

Gość gość
powiedzial ze moge zglosic sie na badanie prenatalne jak sie o nie zapytala tylko juz na drugie bo na piewsze juz nie zdarze tylko pierwszy raz usg to nie wiedzialam

Gość gość
jesli powiedzial ze jest wszystko porzadku to koniecznosc jest zglaszania sie na badania prenatalne??

Gość gość
dzieki za rady i wesołych swiat