Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były mąż zaproponował mi seks !

Polecane posty

Gość gość

Rozwiodłam się z mężem 2 lata temu. Mąż związał się z 10 lat młodszą kobietą - on ma 41, a ona 31. Jako że mamy dziecko, to były mąż czasem zamieni ze mną pare słów. Ostatnio był u mnie i opowiadał, że jego partnerka jest słaba w łóżku i zapytał się czy chcę się z nim przespać. Tak mnie wkurzył, że hej. To po co siedzi z tą kochanką już 2 lata, skoro taka słaba w łóżku.

Gość gość
dobrze że sie rozstaliście, facet zdrade ma we krwi

Gość gość
On mnie zdradził dwa razy w małżeństwie, a że twierdził że mnie kocha to wybaczałam, aż w końcu związał się z inną :-)

Gość gość
Ale te chłopy są durne

Gość gość
było mu powiedzieć, że nie bo on jest kiepski w łóżku, masz lepszego kochanka ;)

Gość gość
Może mu nie obciąga :-)

Gość gość
Tak mnie zatkało, że niewiedziałam co odpowiedzieć :-) . Ale to ciekawe bo jak byliśmy w trakcie separacji, to powiedział, że seks ze mną nie był taki jak kiedyś, a teraz mu kochanka nieodpowiada :-)

Gość gość
ja na twoim miejscu bym mu powiedzial,ze seks to ja mam bardzo dobry z kims innym ,bo z toba nigdy taki nie byl i dala mu w ryj

Gość gość
Mialam ochotę dać mu w twarz ale nie chciałam robić afery przy dziecku. W dodatku przywiózł zdjęcia z wycieczki na którą zabrał kochankę.

Gość gość
To facet ma 41, a gania za d****i jak nastolatek :-D

Gość gość
A ta jego kochanka zadowolona bo mój były mąż ją utrzymuje, a ona nie pracuje. Ponoć zawsze się wiązała z facetami którzy ją utrzywali.

he jak by mi mój były takie cos zaproponował to bym go trzasneła w łeb,na szczescie były nie odwiedza synka u nas w domu bo na to sie nie godze,ale zabiera syna do siebie

Gość gość
To ja go i tak z domu pogoniłam bo przed samym rozwodem często u mnie nocował.

ja dla tego nie pozwalam bo wiem ze był by natretny i właził z buciorami a po za tym mój mąż tez jest zazdrosny,a po za tym taka sztuczna atmosfera by była on udajacego dobrego tatusia:/ a potem by obgadywał bo jest strasznie fałszywy

Gość gość
No on chciał mnie kontrolować. Nawet jakiś czas temu zapytał mnie jak wygląda moje życie seksualne.

co za debil u niego w głowie tylko seks masakra jakas,dobrze ze nie jestes juz z nim:)

były tez mnie zdradzał dla tego sie z nim rozeszłam,ze swoja pierwsza dziewczyna byli 6 lat i puszczali sie obydwoje,wymieniali parterami ale tego wszystkiego dowiedziałam sie jak juz byłam ciazy wiec nie było odwrotu, wiec juz przygotowałam sie ze kiedys zdradzi i miałam racje,i nawet szoku nie doznałam,pół roku puzniej zakochałam sie w moim przyjacielu który był cały czas przy mnie i teraz jestesmy małzeństwem:)

Gość gość
A mój były pochwalił się kiedyś, ze kiedyś jak był młody, to nawet brał udział w seksie grupowym.

Gość gość
ty zaproponuj mu wypastowanie twoich i dziecka butow oraz przygotowanie wam obojgu swiat bedziecie kwita nerwy sa nikomu niepotrzebne

Gość gość
Jak facet raz zdradzi, to dalej będzie zdradzał.

Gość gość
powiedz tej jego kochanicy o tym co Tobie zaproponował , niech kopnie w dupę jebakę, zresztą ją pewnie nie raz już zdradził

Gość gość
Jego kochananka to też ponoć niezłe ziółko