Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek911

Dzwonic do niej z życzeniami, napisać czy olac?

Polecane posty

Gość Darek911

Cze, mam taką sytuację z laska, że nie wiem o co jej chodzi, raz daje jakieś sygnały, raz mi sie wydaje, że jednak nie i tak naokraglo. Jeszcze teraz w przerwie świątecznej nie będziemy mogli sie spotkać w rl bo odległość. Irytuje mnie ta sytuacja bo nie wiem czy zadzwonić do niej w wigilię, czy tylko wysłać wiadomosc czy olac ją żeby może sie ogarnela i zrozumiała, że nie będę wokół niej skakał... baby są beznadziejne xD

Gość gość
Życzenia wyślij, ale wyślij też do innych znajomych i poza tym nie pisz do niej, chyba że ona zacznie rozmowę.

Inni tak samo sądzą? Wysłać jej tylko smsa, jakiegoś szczególnego czy takiego samego jak innym?

Gość gość
Nic nie wysyłaj. Jak sie nie odezwie do pasterki, to podjedź pod kościół i sprzedaj jej laczka i piźnij z liścia. Powinna zajarzyć.

Extra plan, tak będzie. A teraz coś serio, nie samym trollingiem internet żyje xdd

Gość gość
Może i nie. Ale jak sie ćwoka mnie s_trolling_uje, to sie jeszcze zacznie rozwijaĆ!

Gość gość
Skonstruowałeś bardzo infantylną wypowiedź. Już pierwsze słowo zniechęci kobietę. Być może jesteś jeszcze bardzo młody i miałeś do czynienia z nastolatką, dlatego opisałeś swój problem w taki sposób. Lepiej zostań w domu, z rodziną. Daj sobie czas, dorośnij do znajomości z kobietą. Myślę, że już jako mężczyzna będziesz wiedział co robić. Tym czasem wesołych świąt !

Gość gość
To czas w waszym zwiazku 'walka o władze". Jeżeli Ci zależy na niej to złóz jej życzenia. Wszystko zależy od "zależenia"

Gość gość
Dziś złożysz życzenia, a za rok będziesz mył gary, odkurzał i wynosił śmieci na aport. Wybór należy do ciebie...

No właśnie ;/ patowa sytuacja trochę. Co sądzicue żeby zaczekać z ewentualnymi życzeniami jak najdłużej i dac jej pierwszej ,,szansę"? I ostatecznie wysłać jakoś wieczorem

Gość gość
Jakie wieczorem? Po pasterce albo rano! Lepiej rano - jak odpisze przed południem to będziesz miał tylko jeden dylemat: czy była na pasterce, czy na koledze...

Gość gość
No! I kto tu jest beznadziejny, ci/puś? :D