Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki szkodniki robiace wszystko za dzieci opamietajcie sie

Polecane posty

Gość gość

te, które odganiają dzieci od wszelkiej pracy w domu te, które wszystko musza same, same bo sa najz***biwsze i wszystko robia najlepiej te, ktore poprawiaja po dziecku i krytykują zamiast doradzic, niech sie nie dziwia jak dzieci dorosłe nic nie potrafia, boja sie wszystkiego, nie chca brac za nic odpowiedzialnosci

Gość gość
ja znam tatusia robiacego wszystko za dzieci to dopiero ubaw jest stopka: moj chlopak zrobil laske mojemu ojcu

Gość gość
po pol roku zajmowania sie 4 dzieci ( w tym 3 siostry) co weekend I co rano- odechcialo mi sie- I tak jak posprzataly tak zostalo/ a ze gdzieniegdzie kurz? kto by sie tym przejmowal? zreszta- u mnie w swieta bedzie 11 osob- 7 dzieci- po swietach to chyba bede musiala buldozer zamowic I caly ten balakan zepchnac prosto do smietniks- jak sie rozjada wszyscy do domow- wtedy sobie ladnie domek wysprzatam :) (albo zamowie pania do sprzatania- o :)

Gość gość
nie ma nic milszego niz bachorki do pomocy w kuchni... u mnie nie ma lekko a jakos nikt sie przesadnie nie skarzy :D

Gość gość
A ja się nie będę opamiętywać! Był czas, że z mężem bardzo dużo pracowaliśmy, szczególnie w okresie świąt, synek sprzątał mieszkanie, prał dywany, mył okna, piekł szarlotkę. Teraz ja go rozpieszczam ile wlezie, zawsze mam w pamięci, wysprzątany pachnący dom, kiedy wracaliśmy po kilkunastu godzinach pracy. Synek miał wtedy 10-14 lat. Teraz jest dorosły, uczy się i pracuje, a ja mu podstawiam wszystko pod nos. Zabroni mi ktoś?:)

Gość gość
Naj.... co??? Matko opamietaj się i zmień słownictwo- nie dziw się, ze Twoje zapracowane dzieci nie będą umialy się wyslowic.

Gość gość
a ty pewnie zagoniłaś dzieci do roboty żeby mieć czas siedziec na kafe :)