Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Świąt i chciałabym żeby było już po nich. :(

Polecane posty

Gość gość

Moja mama rozeszła się z moim ojcem gdy byłam mała bo był alkoholikiem i bił ją. Nie mam z nim żadnego kontaktu. Mama później poznała kogoś nowego i pobrali się. Niestety rodzice mieli wypadek dwa lata temu i zginęli. smutas.gif Zostałam z synem męża mamy. On był już dorosły i sam mieszkał i pracował. On po wypadku zdecydował sprzedać swoje mieszkanie i zamieszkaliśmy razem w domu rodzinnym. Byłam wtedy w klasie maturalnej, a on obiecał mi pomóc. Kazał mi pójść na studia i zdobyć wykształcenie, a potem poszukać pracy. No i jestem studentką. Niestety nie jest idealnie.. Nawet nie mam ochoty spędzać z nim Świąt. Chciałabym żeby było już po.

Gość gośćaa
pamiętaj, idealnie jest tylko tam gdzie nas nie ma, tam trawa jest bardziej zielona, żyjąc z kimś na co dzień zawsze są jakieś małe radości i małe smutki, czasem trzeba być twardym wobec innych żeby samemu się nie rozkleić, jestem przekonany że lada chwila znajdziesz kogoś z kim będziesz chciała spędzać święta i nie tylko święta, a póki co życzę Ci żebyś umiała dostrzegać te małe radości i jak najszybciej zapominała o smutkach

Gość gość
Ale z czego mam się tutaj cieszyć? Najchętniej bym przez te Święta została w swoim pokoju!

Gość gość
No więc tak, było kiedys w twoim życiu źle, ale czemu nie dostrzegasz tego co jest dobre. Mogłas przecież wylądowac w domu dziecka, skończyc zawodówke i może się potem stoczyc. A jednak był ktoś, kto dał ci dach nad głową, dopilnował w nauce i robi też dla ciebie święta, a ty "nie masz ochoty spedzac z nim świąt". Zastanów się nad tym.

Gość gośćaa
rozejrzyj się, nie patrz tylko na siebie, czasem sprawienie komuś radości daje większą satysfakcję niż sobie, wyjdź z domu, nawet sama, gdziekolwiek, na spacer, na wycieczkę, byle nie siedzieć w domu, nie użalać się nad sobą, może wyciągnij swego przyrodniego brata, być poza domem zobaczysz w nim zupełnie inna osobę, i pamiętaj dookoła jest znacznie więcej ludzi dobrych niż złych nawet jeżeli ci drudzy bardziej rzucają się w oczy

Gość gość
autorko skad skopiowalas ten watek?🖐️

Gość gość
Mi się nic nie układa w życiu. Już mnie to nawet nie dziwi, a stało się normalnością. Nie mam szczęścia. :( burberry smutne, wspolczuje... zycze Ci, zebys za pare lat miala prawdziwy dom, kochajacego meza, dzieciaki i zeby bylo juz tylko lepiej :) Ja nie wierzę już, że może mnie spotkać coś dobrego. Nie mam szczęścia do ludzi akurat. TobedzieOna gość TobedzieOna To smutne o czym piszesz ale nie każdemu się uklada w życiu.U Ciebie to wypadki losowe na które nie mialaś wpływu niestety:( Mi się nic nie układa w życiu. Już mnie to nawet nie dziwi, a stało się normalnością. Nie mam szczęścia do ludzi.. Zawsze trafiam na ludzi bardzo niedobrych, którym zależy tylko na wykorzystaniu mnie, oszukaniu i tyle. Nie mam żadnych przyjaciół, nawet bliższych znajomych. W sumie to boję się już bliższych relacji z ludźmi.