Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się z żonatym i oczywiście święta

Polecane posty

Gość gość

spędzimy osobno...Dobra, możecie mnie teraz wyzywać od różnych,a ja naprawde przez to cierpie, nawet nie bede mogla sie do niego odezwać...tez mam jakieś uczucia jako kochanka, może ja jemu jestem potrzebna głownie do seksu, nie wiem, ale ja sie zakochałam, a on oczywiscie woli siedzieć ze swoja rodzinka

Gość gość
głupia jesteś i tyle w sumie cierpisz na własne życzenie zostaw go i poszukaj jakiegoś porządnego faceta

Gość gość
Za głupote trzeba płacić.

Gość gość
wiem ,że na własne zyczenie :( mogłabym być z innym ,ale wolałam jego bo akurat na nim mi teraz zależy i co mam zrobić... całe święta będzie mi przykro i będę musiała robić dobrą minę do złej gry na wigilii i u gości... na początku traktowałam to na luzie ( i nie wiedziałam że jest żonaty), potem się zaangazowałam i poszło. a on to wykorzystuje ,że sie zaangażowałam w pewnym stopniu bo wie kiedy powiedzieć czułe słówka, a na mnie to działa bo w koncu jestem zakochana, ciagle sie łudzę, że on też sie zakocha ,albo juz mnie kocha i że coś z tego będzie, że jego czułe słowa czy gesty coś więcej znaczą

Gość gość
dobrze ci tak szmato, jestes tylko worem na sperme i jak widac zaden facet nie chce z toba stworzyc nic trwalego🖐️

Gość gość
właśnie dla niego rzuciłam cos trwałego, nie żałuje bo tamtego nie kochałam... ale boli mnie to ,że teraz on mnie tak tratuje, że w weekendy, wolne dni i święta nie ma dla mnie czasu, a raczej miałby czas ,ale wtedy jest dla rodziny i koniec

Gość gość
Nie miej złudzen, on cię nie kocha, wiem ze to banalnie brzmi, ale gdyby kochał to by odszedł od zony. Sa swieta, idealny moment zeby o lovelasie-kłamcy zapomniec

Gość gość
Tak się zastanawiam co robi kochanka z kochankiem. Spotykacie się. Cześć Cześć I od razu bierzecie się do rzeczy? Potem on idzie do domu?

Gość gość
i nie robię z siebie biednej pokrzywdzonej, bo ok też nie fajnie z mojej strony ,że zadałam sie z żonatym ,ale też mam jakieś uczucia, a dla niego to może tylko dobra zabawa, krzywdzi mnie tym bo ciagle o nim myślę, często płaczę jak się długo nie odzywa, jak wiem ,że jest z żoną, że z nią sypia,... podobno ona go nie pociąga już, ale nie wiem czy mu wierzyć , w koncu nie zagladam do ich sypialni, nie chce byc dla niego tylko seksualna zabawka tylko kimś więcej, kobieta jego życia, a nie panienka do łóżka

Gość gość
Nie, nasze spotkania to też rozmowy, przytulanie, wyjscia ( choc ostatnio mniej bo mniej mamy czasu dla siebie i chcemy go wykorzystac) , nie jest to tylko suchy seks , a przynajmniej dla mnie, wydaje mi sie ,że z czasem jestesmy dla siebie coraz blizsi, on też mnie cześciej i czulej przytula, caluje (nie tylko erotycznie,ale np w czoło czy czule w usta) , ale moze z jego strony to tylko gra i pozory, a dla niego jestem tylko glupia idiotka co wszystko lyknie, nie wiem może to ,że mówi ,że teskni itd to klamstwa

Gość gość
Sama sobie odpowiadasz - widzisz gdzie On ma twoje uczucia? głeboko w d... wiem ze trudno odejsc, ale on cie nie kocha, nie chce, sluzysz mu tylko do seksu, naprawde szkoda zycia i nerwów na takie g****o

Gość gość
Przykro mi, ale jesteś dla niego zwykłą dziurą, w którą może sobie włożyć bez potrzeby płacenia. Taka darmowa prostytutka.

Gość gość
w sumie nie powiedział ,że mnie kocha ,ale mówił wiele innych czułych słow, tyle ,że moze one były w jednym celu, dla seksu... dlaczego faceci podchodza do tego tak bezuczuciowo? ja tak nie potrafie, nie chce się kochać z kimś do kogo nic nie czuje...A może on sam nie wie co czuje? jak nie odezwie się przez te świeta to chyba ja spasuję...mimo wszystko

Gość gość
no niestety , ktoś napisał brutalnie ale prawdziwie-jesteś dla niego tylko dziurą. Chamskie to jest ale do tego się twoja rola sprowadza. A te czułości z jego strony......każdy koleś to zna, to pozory , które dla faceta nic nie znaczą. No ale Ty jestes zakochana, więc cierp i się nie uskarżaj

Gość gość
generalnie to nigdy nie sądziłam ,że bycie kochanką jest takie trudne i nigdy nie myślałam ,że nią zostanę, jak dotąd omijałam żonatych,ale w życiu nie zawsze jest tak jak to zaplanujesz... czasem mi nawet szkoda jego zony, a czasem jej nienawidzę bo ją widze jako swoje rywalkę w pewnym sensie i że ona mi go zabiera. wiem, że jest odwrotnie, to raczej ona miałaby prawo mnie nienawidzieć ,aletak to odczuwam jakby on mnie zdradzał z nią

Gość gość
Nie bede ciagle cierpiec, mimo zakochania, trzeba to bedzie przerwać, już kilka razy w sumie planowałam ,ale nie wychodziło mi... czasem sama sobie sie dziwie ,że sie w takie cos wplątałam, przecież to do mnie zupełnie nie podobne

Gość Faceton1986
Jakie kobiety w dzisiejszych czasach są głupie - MASAKRA. i potem się dziwią dlaczego Faceci ich nie szanują. Dziwicie się? Na własne życzenie.

Gość gość
takie sytuacje nie dotyczą tylko dzisiejszych czasów, to jest wieczne a nieslubnych dzieci nie wymysliło nasze pokolenie

Gość gość
ale ja sobie zdaje sprawe, że to co ja robię jest głupie i to dla mnie poniżenie jakieś ,że w weekendy i święta nawet nie moge sie do niego swobodnie odezwać ( generalnie jak jest w domu to żona go czasem sprawdza więc muszę być ostrożna i jak chce coś napisać to musze dyskretnie tzn upewnic sie czy może teraz rozmawiac itd),a od początku w weekendy i dni wolne dał mi do zrozumienia ,ze jest dla rodziny,ale jak całe swieta nie da znaku życia to dla mnie bedzie chyba koniec...

Gość gość
No ale jak nam nie wierzysz to zadzwoń do niego teraz i powiedz ze chcesz z nim spędzić święta i żeby powiedział zonie;D zobaczysz jaka będzie reakcja, jak myslisz o czymś poważnym a nie tylko o seksie to z tej mąki chleba nie będzie. Nawet jak się odezwie w święta, to co? zmieni to coś? no weź pomysl logicznie.

Gość walizka
Tak Ci się tylko teraz wdaje, że się w nim zakochałaś. To tylko kwestia czasu, kiedy stwierdzisz , ile swojego własnego, cennego czasu i życia zmarnowałaś dla takiego dupka i będziesz bardzo żałować. Wręcz będziesz czuć odrazę do siebie, że byłaś taką idiotką.i nie, nie chce Cię tu obrażać, po prostu wiem z autopsji. A nie masz żadnej pasji, hobby, na które mogłabyś poświęcać więcej czasu, żeby nie myśleć o tym gnoju ? Uwierz, jak będziesz miała mniej czasu dla niego, on zacznie bardziej Cię szanować, ale nie chodzi mi tu absolutnie o to, żeby mu imponować, tylko, żeby przestał traktować Cię, jak jak worek na ... Dziewczyno, zawalcz o siebie, serio szkoda życia, poznaj Kogoś Kto Ciebie pokocha, a Ty jego !

Gość gość
A teraz ja ci cos powiem... Mam 25 lat, moj facet 40 i jest zonaty. Rozwodzi sie wlasnie, choc znamy sie dopiero niecale pol roku. Nie ma dzieci, a z zona byl z przyzwyczajenia. Musisz postawic mu sprawe jasno- albo ty i jest to milosc ze faktycznie chce z toba byc, albo niech ci glowy nie zawraca.

Gość gość
To prawda ze kochankami zostają kobiety bez pasji. Miałam taki okres depresji nic nie robilam i została kochanka. Facet mówił ze się rozwiedzie a po trzech miesiącach ze jednak nie, wiec rzucilam go od razu

Gość gość
zadzwon do jego zony, albo spotkaj sie z nia i powiedz jej to co tutaj napisalas :D co za k***isko, rozwala zwiazek i ona smie bredzic o uczuciach. Zrozum kuvvo, ze gdybys miala odrobine moralnosci, to nie bralabys sie za zonatego.:D

Gość gość
Znowu ta zelazna zona rypana w rogi. Idź pilnuj mezusia wywloko, pewnie zdycha juz z nudów posuwając twoja smierdzaca pisze robaczywa z kolcami

Gość gość
16:47, a może to żonaty " zabrał się " za nią !! I po co obrażasz, nie znasz sytuacji, to nie ubliżaj ! Pisała przecież, że na początku nie wiedziała, że żonaty kutafon z niego.

Gość gość
Ale teraz wie i nadal to ciągnie. Żaden argument. Poza tym, te łzawe argumenty... żenada. Mam nadzieję, że to prowo i aż tak głupich kobiet nie ma.

Gość 88888888
Wszedzie puszczalstwo, moralnosc lezy. Ja to mam wrazenie, ze niedlugo kobiety beda chwalic sie jak zabily wlasne dziecko, jak uprawialy seks z synem. Pewnie i takie istoty tutaj sa, ale nie ujawnia sie ze strachu przed konsekwencjami prawnymi.

Gość gość
-10/10 /Gimbaza dopuszczona do kompa ma ferie ?

Gość gość
Nie wiem czy to gimbaza na feriach. Niestety autorka zakłada tu podobne topiki od jakiegoś czasu. Masakra. Panienka nie wie kto to "kochanka".